CAMPIONATUL NATIONAL de KARATE - FRK WKC - 2014

•  Business OTS
480 afişări

12 - Aprilie 2014 cu începere de la orele 11.00 Sighișoara - orașul cetate- va găzdui CAMPIONATUL NATIONAL de KARATE - FRK WKC - 2014.

a63e5332-9e56-4411-86f5-51d14da7f3bd

Peste 200 de sportivi din cluburile afiliate federației se vor înfrunta în 'teatrele de luptă' găzduite de Sala Sporturilor 'Radu Voina'. Aceasta competiție sportivă se va bucura de prezența Primarului Dăneșan Ioan Dorin, viceprimarului Dan Eugen Bândea, consilierului MTS Puiu Garba și a președintelui de onoare al clubului organizator BUDO MARIS Ioan Adăscăliței.

'Un ultim test major în fața sportivilor federației noastre, o competiție în care fiecare dintre cei prezenți va face totul pentru a ocupa un loc pe podium cât și în componența lotului național FRK WKC, lot cu care România se va prezenta la Campionatul European WUKF de la Verona — Italia. Ambiția și determinarea sportivilor de a se număra printre componenții lotului național ne face să credem în reușita acestui concurs, în spectaculozitatea meciurilor ce se vor disputa pe tatami . În ajutorul selecționerilor federației, pentru formarea lotului național, brigada de arbitri își va aduce aportul prin asigurarea unui arbitraj imparțial și competent, așa cum ne-am obișnuit în FR Karate WKC '—a declarat domnul Nicu Crăciun președinte al Comisiei de Arbitraj.

Momentele importante din ceremonia de deschidere a competiției, a meciurilor spectaculoase ce se vor desfășura pe tatami, momentele de bucurie ale sportivilor, entuziasmul galeriei, vor fi surprinse de partenerul oficial media AGERPRES, urmând a fi transmise live la următoarea adresa: http://www.agerpres.ro/static/live.

Biroul de Presa FRK WKC
Andrei Constantin