COD GALBEN: 04-07-2020 ora 10 Intre 04 iulie, orele 12 se va semnala disconfort termicZone afectate COD PORTOCALIU: 04-07-2020 ora 10 Intre 04 iulie, ora 12:00 – 05 iulie, ora 04:00Fenomene vizate se va semnala 04 iulie, ora 12:00 – 05 iulie, ora 04:00Fenomene vizate COD PORTOCALIU: 04-07-2020 ora 14 Intre 14:15 si 17:00 se va semnala averse torenţiale ce vor cumula local 35-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină in Județul Gorj;

Atat companiile nationale cat si cele multinationale sunt intr-o continua cautare de locatii in care sa isi desfasoare programele de training sau teambuilding atat de necesare. Aceste locatii pot fi in apropierea acestor firme sau pot fi situate intr-o zona centrala a Romaniei, permitand astfel un acces usor si facil tuturor angajatilor sau colaboratorilor din tara.
Complexul Turistic Pastravaria Albota va ofera locul si ambianta potrivita pentru evenimente de firma, training sau teambuilding. Complexul nostru dispune de pana la 100 locuri cazare, 4 sali de conferinte (10 - 100 pers.), dotate cu flipchart, video-proiector, ecran, pixuri, markere, hartie precum si internet/Wi-Fi, parcare proprie, restaurant, terase, locuri de joaca pentru copii.
Complexul Pastravaria Albota asigura tot suportul firmelor interesate in organizarea de sesiuni de training, teambuilding sau workshop-uri, ce combina invatarea cu relaxarea si distractia angajatilor. Participantii pot lua parte la sporturi de grup si activitati ce solicita potentialul individual si de echipa.

Bineinteles ca pe langa munca, la Pastravaria Albota puteti sa va si distrati. Avem destul spatiu si dotari tehnice pentru petreceri, seri distractive, concurs de karaoke sau foc de tabara. Puteti alege si dintr-o varietate de activitati de agrement: pescuit, drumetii, ciclism, ATV, tir cu arcul, calarie, sauna, jacuzzi, si multe, multe altele.

Mai mult, la Pastravaria Albota este indeplinit visul alimentatiei sanatoase, deoarece noi producem peste 80% din alimente/bauturi. Va puteti convinge vizitand pasunile noastre (> 3.000 de hectare) cu peste 2.000 de animale; crescatoria de pastrav, ferma proprie (cu oi, capre, vaci, bivoli de apa, vite Angus, cai, iepuri, rate), helesteu; brutarie proprie, afumatoare, macelarie; atelier de prelucrat lapte/branza; sere pentru legume proaspete si verdeturi si nu in ultimul rand micro-hidrocentrala proprie sau instalatia proprie de tratare a apei.

Informatii si detalii puteti obtine la: 0741-033.894, pers. contact: Radu Lazar, sau prin e-mail: http://www.albota.sobis.ro/