COD GALBEN: 19-01-2021 ora 10 Intre 10:35 si 14:00 se va semnala La altitudini de peste 1800 m, vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 90...100 km/h, viscolind zăpada și determinând scăderea vizibilității in Județul Suceava; COD GALBEN: 19-01-2021 Intre 08:45 si 14:00 se va semnala La altitudini de peste 1800 m, vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 100 km/h, viscolind zăpada și determinând scăderea vizibilității in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara;

Recent întors din Belgia, antrenorul clubului CS Tiger Arad, club afiliat la FR Karate WKC, dl MESESAN Liviu a ţinut să puncteze faptul că 'Rezultate deosebite s-au obţinut şi la categoria de copii în competiţia internaţională de la Herstal, Belgia, unde FR Karate WKC a fost reprezentată prin sportivii Mesesan Adrian - locul I kumite, locul II kata şi Lengyel Andreas - locul II Kata şi locul III kumite, putând astfel concluziona că viitorul lot al FR Karate WKC deja începe să se formeze'.

În acest fel, politica propusă Adunării Generale recent încheiată la Poiana Braşov, de noua conducere a FRK WKC, în vederea menţinerii performanţelor sportivilor români şi asigurarea din timp a viitorului lot naţional începe să se creioneze.

În acest sens cluburile federaţiei nu vor precupeţi niciun efort pentru a urma calendarul competiţional, atât în ceea ce priveşte cantonamentele de pregătire, cât şi competiţiile de verificare, prin concursuri în care aceştia să îşi poată demonstra valoarea în faţa selecţionerilor federaţiei.

CS Samuraiul - Turda, unul din cluburile emblematice ale federaţiei organizează în acest weekend CUPA POTAISSA, aflată la a III a ediţie , unde sunt aşteptati copiii, cadeţii şi juniorii federaţiei care ţintesc la un loc în lotul naţional. Competiţia se bucură de sprijinul autorităţilor locale din oraşul Turda, dorindu-se să devină o competiţie de tradiţie în calendarul activităţilor sportive ale urbei.

Biroul de Presă

FR Karate WKC