Comunicat de Presa - FR KARATE WKC

•  Business OTS
194 afişări

FR Karate WKC sporește turația antrenamentelor sportivilor, demarând în acest weekend pregătirile în vederea Campionatului European WUKF - Verona 2014.

809ec032-fc15-40a4-8d28-56af08a647c7

Recent întors din Belgia, antrenorul clubului CS Tiger Arad, club afiliat la FR Karate WKC, dl MESESAN Liviu a ținut să puncteze faptul că 'Rezultate deosebite s-au obținut și la categoria de copii în competiția internațională de la Herstal, Belgia, unde FR Karate WKC a fost reprezentată prin sportivii Mesesan Adrian — locul I kumite, locul II kata și Lengyel Andreas — locul II Kata și locul III kumite, putând astfel concluziona că viitorul lot al FR Karate WKC deja începe să se formeze'.

În acest fel, politica propusă Adunării Generale recent încheiată la Poiana Brașov, de noua conducere a FRK WKC, în vederea menținerii performanțelor sportivilor români și asigurarea din timp a viitorului lot național începe să se creioneze.

În acest sens cluburile federației nu vor precupeți niciun efort pentru a urma calendarul competițional, atât în ceea ce privește cantonamentele de pregătire, cât și competițiile de verificare, prin concursuri în care aceștia să își poată demonstra valoarea în fața selecționerilor federației.

CS Samuraiul — Turda, unul din cluburile emblematice ale federației organizează în acest weekend CUPA POTAISSA, aflată la a III a ediție , unde sunt așteptati copiii, cadeții și juniorii federației care țintesc la un loc în lotul național. Competiția se bucură de sprijinul autorităților locale din orașul Turda, dorindu-se să devină o competiție de tradiție în calendarul activităților sportive ale urbei.

Biroul de Presă
FR Karate WKC