COD GALBEN: 15-11-2019 ora 21 Intre 21:30 si 02:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 15-11-2019 ora 21 Intre 21:00 si 02:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului, cu viteze care vor atinge local 55...65 km/h. in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 15-11-2019 ora 21 Intre 21:00 si 02:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Călăraşi;

Recent întors din Belgia, antrenorul clubului CS Tiger Arad, club afiliat la FR Karate WKC, dl MESESAN Liviu a ţinut să puncteze faptul că 'Rezultate deosebite s-au obţinut şi la categoria de copii în competiţia internaţională de la Herstal, Belgia, unde FR Karate WKC a fost reprezentată prin sportivii Mesesan Adrian - locul I kumite, locul II kata şi Lengyel Andreas - locul II Kata şi locul III kumite, putând astfel concluziona că viitorul lot al FR Karate WKC deja începe să se formeze'.

În acest fel, politica propusă Adunării Generale recent încheiată la Poiana Braşov, de noua conducere a FRK WKC, în vederea menţinerii performanţelor sportivilor români şi asigurarea din timp a viitorului lot naţional începe să se creioneze.

În acest sens cluburile federaţiei nu vor precupeţi niciun efort pentru a urma calendarul competiţional, atât în ceea ce priveşte cantonamentele de pregătire, cât şi competiţiile de verificare, prin concursuri în care aceştia să îşi poată demonstra valoarea în faţa selecţionerilor federaţiei.

CS Samuraiul - Turda, unul din cluburile emblematice ale federaţiei organizează în acest weekend CUPA POTAISSA, aflată la a III a ediţie , unde sunt aşteptati copiii, cadeţii şi juniorii federaţiei care ţintesc la un loc în lotul naţional. Competiţia se bucură de sprijinul autorităţilor locale din oraşul Turda, dorindu-se să devină o competiţie de tradiţie în calendarul activităţilor sportive ale urbei.

Biroul de Presă

FR Karate WKC