Sportivii: Stanciu Cosmin, Dodoc Liviu, Kertezs Robert, Purcar Bogdan, Nan Laura, Ilie Adriana, împreună cu arbirtul internaţional Adrian Gherman vor încerca şi de această dată să ridice drapelul României pe prima treaptă a podiumului.

'Rezultatele deosebite ale reprezentanţilor FR Karate WKC, obţinute în confruntările internaţionale, au dus la invitaţii de participare pentru sportivii români la numeroase competiţii ce se desfăşoară în Europa şi nu numai' a declarat domnul Adrian Gherman, reprezentantul FRK WKC.

Cu speranţa că rezultatele delegaţiei FR Karate WKC vor reconfirma valoarea karate-ului românesc, obţinute în ultima perioadă, urăm succes sportivilor români .

Biroul de Presa

FR Karate WKC