FR Karate WKC intră în focul confruntărilor internaționale

•  Business OTS
353 afişări

În data de 02 martie 2014 o delegație de sportivi a FR Karate WKC va reprezenta România la openul internațional OPEN DE LA VILLE - HERSTAL - BELGIA .

fbc65090-85e0-42ab-9a4b-10139248cc95

Sportivii: Stanciu Cosmin, Dodoc Liviu, Kertezs Robert, Purcar Bogdan, Nan Laura, Ilie Adriana, împreună cu arbirtul internațional Adrian Gherman vor încerca și de această dată să ridice drapelul României pe prima treaptă a podiumului.

'Rezultatele deosebite ale reprezentanților FR Karate WKC, obținute în confruntările internaționale, au dus la invitații de participare pentru sportivii români la numeroase competiții ce se desfășoară în Europa și nu numai' a declarat domnul Adrian Gherman, reprezentantul FRK WKC.

Cu speranța că rezultatele delegației FR Karate WKC vor reconfirma valoarea karate-ului românesc, obținute în ultima perioadă, urăm succes sportivilor români .

Biroul de Presa
FR Karate WKC