Comunicat de presă - Federația Română de Karate WKC

•  Business OTS
280 afişări

IN PERIOADA 27.02.2014 - 02.03.2014 instructorii și antrenorii Federației Române de Karate WKC își vor perfecționa metodele de antrenament în cadrul Cursurilor de formare și perfecționare a instructorilor și antrenorilor organizate de federație, la Poiana Brașov.

7b63ff47-8426-4044-aa4c-df5643829e29

Participanții la aceste cursuri vor fi atestați la sfârșitul stagiului printr-un examen final unde vor primi licența 2014 de instructor/ antrenor în cadrul FRK WKC.

Cu această ocazie conducerea federației, alături de antrenorii federali vor elabora strategia de pregătire și abordare a competițiilor internaționale în care FR Karate WKC va fi angrenată în acest an:

—Campionatul European WUKF — VERONA—Italia

și
—Campionatul Mondial pentru copii, cadeți și juniori WUKF SZCZECIN — Polonia

Adunarea Generală a cluburilor membre FRK WKC, convocată în data de 28.02.2014 la hotelul Caraiman din Poiana Brașov, va avea pe ordinea de zi raportul conducerii pentru anul 2013 precum și alegeri generale la toate nivelurile FRK WKC. Noua conducere va avea ca principal obiectiv menținerea nivelului de performanță internațional obținut de sportivii federației la ultimele concursuri internaționale și o promovare cât mai bună atât a imaginii FRK WKC, cât și a României, la nivel internațional .

BIROUL de PRESA FRK WKC
Andrei Constantin