Peste 500 de sportivi karateka din 12 ţări, un număr de 26 de arbitri internaţionali WUKF şi 20 de arbitri români nu vor precupeţi niciun efort pentru a prezenta publicului clujean un regal al Artelor Marţiale în care conform motto-ului competiţiei 'cel mai bun trebuie sa câştige'!

Începând cu ora 09.00, sute de copii se vor confrunta în ziua de sâmbătă 14 decembrie, în Sala Sporturilor 'Horia Demian'din Cluj Napoca, în încercarea de a-si adjudeca mult râvnitul trofeu 'CUPA CAMPIONILOR EUROPENI ', urmaţi fiind în data de 15 decembrie de cadeţi, juniori şi seniori.

Dorinţa de afirmare a acestor copii este cu atât mai aprigă cu cât o mare parte dintre ei vor călca pe urmele colegilor lor mai mari, cadeţi, junior şi seniori ai Federaţiei Romane de Karate WKC, sportivi care la recentele competiţii internaţionale desfăşurate în 2013, Campionatul Mondial WUKF şi Campionatul European WUKF au făcut cinste României, reuşind pentru al cincilea an consecutiv sa claseze FRK WKC pe primul loc în ierarhia federaţiilor afiliate la WUKF.

Meritul acestor minunaţi sportivi se datorează în mare parte antrenorilor din cluburile din care aceştia provin, antrenorilor lotului naţional, conducerii FRK WKC, oameni ce nu au precupeţit niciun efort in pregătirea şi îndrumarea lor spre înalta performanţă.

Rezultatele lor au adus faima României şi fiecare dintre noi ar trebui sa le mulţumim pentru faptul că, deşi nu au fost motivaţi , recompensaţi, susţinuţi sau încurajaţi de forurile superioare în demersul lor de a reprezenta ţara în competiţiile internaţionale, dragostea lor pentru sport şi mândria de a fi român i-au determinat sa învingă orice obstacol şi să ridice drapelul ţării pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

FRK WKC în colaborare cu CS Politehnica Cluj-Napoca, invită publicul clujean să dovedească dragostea românilor pentru sport şi sunt aşteptaţi în număr cât mai mare în data de 14-15 decembrie la Sala Sporturilor 'Horia Demian' pentru a încuraja sportivii romani în această ultimă competiţie din calendarul FRK WKC ROMANIA 2013.

Intrarea este libera pentru toţi cei ce vor să asiste la spectacol.

Presedinte Departament Mass-Media FRK WKC

ANDREI Constantin