Weekend de foc pentru karate-ul romanesc

•  Business OTS
303 afişări

14-15 decembrie 2013 se anunța a fi un weekend plin de confruntări pentru karateka WUKF (World Union of Karate Do Federations) din Europa.

bc734ff2-2a93-46cf-a278-016a1b31ef7a

Peste 500 de sportivi karateka din 12 țări, un număr de 26 de arbitri internaționali WUKF și 20 de arbitri români nu vor precupeți niciun efort pentru a prezenta publicului clujean un regal al Artelor Marțiale în care conform motto-ului competiției 'cel mai bun trebuie sa câștige'!
Începând cu ora 09.00, sute de copii se vor confrunta în ziua de sâmbătă 14 decembrie, în Sala Sporturilor 'Horia Demian'din Cluj Napoca, în încercarea de a-si adjudeca mult râvnitul trofeu 'CUPA CAMPIONILOR EUROPENI ', urmați fiind în data de 15 decembrie de cadeți, juniori și seniori.

Dorința de afirmare a acestor copii este cu atât mai aprigă cu cât o mare parte dintre ei vor călca pe urmele colegilor lor mai mari, cadeți, junior și seniori ai Federației Romane de Karate WKC, sportivi care la recentele competiții internaționale desfășurate în 2013, Campionatul Mondial WUKF și Campionatul European WUKF au făcut cinste României, reușind pentru al cincilea an consecutiv sa claseze FRK WKC pe primul loc în ierarhia federațiilor afiliate la WUKF.

Meritul acestor minunați sportivi se datorează în mare parte antrenorilor din cluburile din care aceștia provin, antrenorilor lotului național, conducerii FRK WKC, oameni ce nu au precupețit niciun efort in pregătirea și îndrumarea lor spre înalta performanță.
Rezultatele lor au adus faima României și fiecare dintre noi ar trebui sa le mulțumim pentru faptul că, deși nu au fost motivați , recompensați, susținuți sau încurajați de forurile superioare în demersul lor de a reprezenta țara în competițiile internaționale, dragostea lor pentru sport și mândria de a fi român i-au determinat sa învingă orice obstacol și să ridice drapelul țării pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

FRK WKC în colaborare cu CS Politehnica Cluj-Napoca, invită publicul clujean să dovedească dragostea românilor pentru sport și sunt așteptați în număr cât mai mare în data de 14-15 decembrie la Sala Sporturilor 'Horia Demian' pentru a încuraja sportivii romani în această ultimă competiție din calendarul FRK WKC ROMANIA 2013.

Intrarea este libera pentru toți cei ce vor să asiste la spectacol.

Presedinte Departament Mass-Media FRK WKC

ANDREI Constantin