Iar partea buna este ca toti clientii vor avea la dispozitie 3 zile pentru a face comenzi si pentru a se bucura de toate ofertele si promotiile magazinului.

Anul acesta, de Black Friday, magazinul online Matar.ro vrea sa isi rasfete clientele cu reduceri de pret substantiale, si sa transforme aceste momente in cele mai frumoase 3 zile pentru iubitoarele de pantofi si amatoarele de superdiscounturi.

Parintii sunt si ei invitati pe Matar.ro - magazinul online va avea reduceri substantiale si la categoria de incaltaminte pentru copii. Ghetele si cizmele imblanite pentru micuti vor sta la loc de cinste in magazinul online.

"Ne-am pregatit intens pentru Black Friday. Am suplimentat stocurile de incaltaminte, astfel incat sa ne multumim toate clientele si sa onoram absolut toate comenzile. Este o ocazie unica de a face cumparaturi la preturi de 3 ori mai mici decat in mod normal si este o perioada excelenta de a face shopping pentru sarbatorile care se apropie. Black Friday este momentul oportun pentru a bifa darurile pentru Sfantul Andrei si chiar Mos Nicolae. De asemenea, recomandam abonarea la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi promotii, oferte si concursuri care vor avea in perioada imediat urmatoare. Informatii la fel de importante pot afla si cei care vor da Like paginii noastre de Facebook", Ana-Maria Dragota - Marketing Manager Matar.ro

Despre Matar.ro

Retailerul online Matar.ro vinde incaltaminte si imbracaminte din anul 2012. Business-ul a evoluat dintr-un proiect pilot, numit Fashion Shoes, care a demonstrat ca viitorul magazin va avea succes. Specificul magazinului este varietatea extinsa de articole de incaltaminte la preturi accesibile. Dublat de un website prietenos si rapid, promotii frecvente si o echipa pasionata de e-commerce, Matar.ro a reusit sa onoreze comenzile a peste 30.000 de cliente din Romania si de peste granita.

Contact: www.matar.ro

office@matar.ro 021.335.13.37