Numărul mare de participanţi ai primei ediţii, precum şi solicitările din ce în ce mai mari de formare în bazele Analizei Aplicate a Comportamentului-ABA, ne-au determinat în a organiza cea de-a doua ediţie a conferinţei. La această ediţie sunt invitaţi lectori internaţionali, alături de cei mai renumiţi lectori români care excelează în Analiza aplicată a comportamentului, acreditaţi BCBA (Board Certified Behavior Analysts) http://conferinta-aba.ro/?page_id=12. Ei vor aborda subiecte de interes major în domeniu şi vor fi prezenţi, de asemenea, pentru a răspunde oricăror întrebări venite din partea publicului.

Vor fi prezenti, în calitate de invitaţi speciali: Doamna Prof. Dr. Iuliana Dobrescu (Doctor în Medicină, Medic Primar Neuropsihiatrie Infantilă, Clinica de Psihiatria Copilului şi Adolescentului, Sp. Clinic de Psihiatrie 'Prof. Dr. Al. Obregia', Profesor Universitar Catedra de Psihiatria Copilului şi Adolescentului UMF Carol Davila, Bucureşti, presedinte onorific http://arpcapa.ro/ro/membri/ şi Prof. Daniel David, profesor 'Aaron T. Beck' de psihologie clinică şi psihoterapie (ştiinţe cognitive clinice) la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, directorul fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

În calitate de lectori, invitatii speciali ne vor putea trasmite detalii relevante în privinta decontării, cât de curând a terapiilor cognitiv comportamentale în cazul copiilor diagnosticati cu TSA.

Conferinţa va fi acreditată de către Colegiul Psihologilor din România. Psihologii cu drept de liberă practică vor beneficia de credite.

Participarea va fi gratuită în limita a 360 locuri pentru părinţii copiilor cu TSA, studenţi, precum şi pentru cadrele didactice înscrise in Programul TiA - Fii Tânăr în Acţiune! Şi tu poţi ajuta la Diagnosticare şi Intervenţie Precoce în Autism .

Detalii despre conferinţă, cât şi despre înscrieri pot fi găsite accesând site-ul www.conferinta-aba.ro.

Ne vor fi Parteneri: Asociaţia pentru intervenţie terapeutică în autism (AITA), Asociaţia New Odissey, Asociaţia Puzzle România.

Va asteptam cu drag,

Asociaţia Help Mălin