COD PORTOCALIU: 30-07-2021 ora 10 Intre 30 iulie – 01 august se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD GALBEN: 30-07-2021 ora 10 Intre 30 iulie, ora 13:00 – 30 iulie, ora 21:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 30-07-2021 ora 18 Intre 18:20 si 19:20 se va semnala averse ce vor depăși 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină in Județul Prahova; COD GALBEN: 30-07-2021 ora 18 Intre 18:10 si 19:00 se va semnala averse ce vor cumula peste 20...30 l/mp, grindină, descărcări electrice, intensificări ale vântului in Județul Suceava; COD PORTOCALIU: 30-07-2021 ora 17 Intre 17:15 si 19:00 se va semnala averse de ploaie ce vor depăși 35...45 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină in Județul Covasna;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Oficiali din domeniul sănătăţii din nord-vestul Germaniei continuă să investigheze un focar de coronavirus izbucnit la un restaurant din Saxonia Inferioară, în contextul în care numărul de persoane testate pozitiv continuă să crească, relatează luni DPA.

Şapte persoane au fost testate iniţial pozitiv pentru noul coronavirus după ce au mers la începutul acestei luni la restaurantul "Alte Scheune" din Moormerland, un oraş din districtul Leer, în landul Saxonia Inferioară.

Numărul acestora a crescut la 14 până duminică, în timp ce alte patru cazuri de persoane care au contractat virusul au fost de atunci raportate.

În total, 118 persoane au fost plasate în carantină.

Autorităţile din districtul Leer au declarat că este posibil ca aceste patru cazuri să fi survenit ca urmare a unor vizite la restaurant.

Printre cei infectaţi se numără şi proprietarul restaurantului. El a declarat că este posibil ca persoanele să fi contractat boala în momentul în care restaurantul şi-a sărbătorit redeschiderea pe 15 mai. În seara respectivă, proprietarul a invitat în jur de 40 de persoane - inclusiv reprezentanţi ai companiilor care l-au sprijinit pe perioada crizei.

Focarul de coronavirus este primul izbucnit într-un restaurant după ce autorităţile au permis redeschiderea în etape a localurilor în cele 16 landuri germane, începând cu 9 mai. AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Moise, editor: Ana Bîgu, editor online: Simona Aruştei)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.