Részletek
View less

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Kolozsvár, augusztus 5. /Agerpres/ - Az autóvezetők alkoholos vagy drog általi befolyásoltságát mérték csütörtökről péntekre virradóan Kolozsváron a rendőrök.

Az országos rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint 1179 sofőrt vetettek alá egy éjszaka alatt légalkoholszint-mérésnek vagy drogtesztnek Kolozsváron.

A rendőrök 21 bűncselekményt állapítottak meg és 23 bírságot róttak ki. A 21 bűncselekmény közül 13 kábítószeres állapotban történő vezetés, 3 súlyosan ittas állapotban történő vezetés (a légalkoholszint meghaladta a bűncselekmény kategóriába sorolhatóság szintjét). Egy, a Fenesi úton megállított autóvezető légalkoholszintje 0,77 mg/l volt. Minden esetben bűnügyi eljárás indult.

A 23 szabálysértés közül hetet állapítottak meg ittas vezetés miatt (a légalkoholszint nem haladta meg a bűncselekmény kategóriájába sorolhatóság szintjét). Az autó nem megfelelő műszaki állapota miatt 11 forgalmi engedélyt vontak be.
AGERPRES/(RO - szerző: Anamaria CONSTANTIN, szerkesztő: Irina POENARU, HU - szerkesztő: TOFÁN Imola)

A www.agerpres.ro weboldal tartalma kizárólag a tájékoztatást szolgálja.
Az AGERPRES hírügynökség által a weboldalon közzétett minden információ a vonatkozó törvényi előírások védelme alatt áll.
Tilos az oldal tartalmának másolása, átvétele, átszerkesztése, módosítása vagy bárminemű kiaknázása.
Erről a Felhasználási feltételek menüpont alatt talál bővebb információkat. Amennyiben igényt tart az AGERPRES hírügynökség híreire, kérjük, lépjen kapcsolatba a marketingosztállyal ([email protected]).

Hozzászólás küldésével Ön kötelezi magát az AGERPRES által a www.agerpres.ro oldalon megjelenő hozzászólások közzététele kapcsán megszabott feltételek betartására.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Sajtófigyelő
Beállítások

RÓLAD

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.