Részletek
View less

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Kolozsvár, szeptember 14./Agerpres/ - Kedden 2,03 ezrelékre emelkedett Kolozsváron a COVID-19 fertőzöttségi ráta, és ha nem fog 2 ezrelék alá csökkeni, Kolozs megye székhelye sárga jelzésű besorolás alá kerül, ami egy sor korlátozó intézkedés bevezetését jelenti majd a lakosság számára.

Ha 48 óra múlva, azaz csütörtökön sem csökken 2 ezrelék alá a fertőzöttségi ráta, összehívják a megyei vészhelyzeti bizottságot, és péntektől kezdődően a város sárga zónába kerül, mondta el kedden Tasnádi Szilárd Kolozs megyei prefektus.

Kolozs megyében 1,6 ezrelék a fertőzöttségi ráta, a 81 közigazgatási egység közül 15-ben haladta meg ez a mutató a 2 ezreléket. A legmagasabb - 6,58 ezrelékes - rátát Katona községben jegyezték. AGERPRES/( RO - szerző: Marius Septimiu AVRAM, szerkesztő: Irina POENARU, HU - szerkesztő: VALKAI Krisztina)

A www.agerpres.ro weboldal tartalma kizárólag a tájékoztatást szolgálja.
Az AGERPRES hírügynökség által a weboldalon közzétett minden információ a vonatkozó törvényi előírások védelme alatt áll.
Tilos az oldal tartalmának másolása, átvétele, átszerkesztése, módosítása vagy bárminemű kiaknázása.
Erről a Felhasználási feltételek menüpont alatt talál bővebb információkat. Amennyiben igényt tart az AGERPRES hírügynökség híreire, kérjük, lépjen kapcsolatba a marketingosztállyal (marketing@agerpres.ro).

Hozzászólás küldésével Ön kötelezi magát az AGERPRES által a www.agerpres.ro oldalon megjelenő hozzászólások közzététele kapcsán megszabott feltételek betartására.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Sajtófigyelő
Beállítások

RÓLAD

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.