Részletek
View less

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Arad, augusztus 30./Agerpres/ - Arad megyében két település - Dézna (Dezna) és Ignafalva (Igneşti) - fertőzöttségi rátája elérte a 4 ezreléket. A két településen hétvégén 20 órától kijárási tilalmat és az üzletekben rövid munkaprogramot vezetnek be.

Az Arad megyei vészhelyzeti bizottság (CJSU) adatai szerint hétfőn Déznán 5,31, Ignafalván 4,35 ezrelék a lakosság fertőzöttségi aránya.

A CJSU döntése értelmében hétvégenként csak indokolt esetben, nyilatkozattal lehet közterületre menni 20 óra után. Az üzletek 18 órakor bezárnak. A korlátozásokat akkor oldják fel, ha a fertőzöttségi ráta 3,5 ezrelék alá csökken.

A két településen a hét minden napján érvényesek a következő intézkedések: éttermek, kávézók zárt tereinek bezárása, előadótermek, klubok bezárása, nagy közönséget vonzó szabadtéri rendezvények betiltása.
AGERPRES/(RO - szerző: Marian BUGA, szerkesztő: Marius FRĂŢILĂ, HU - szerkesztő: TOFÁN Imola)

A www.agerpres.ro weboldal tartalma kizárólag a tájékoztatást szolgálja.
Az AGERPRES hírügynökség által a weboldalon közzétett minden információ a vonatkozó törvényi előírások védelme alatt áll.
Tilos az oldal tartalmának másolása, átvétele, átszerkesztése, módosítása vagy bárminemű kiaknázása.
Erről a Felhasználási feltételek menüpont alatt talál bővebb információkat. Amennyiben igényt tart az AGERPRES hírügynökség híreire, kérjük, lépjen kapcsolatba a marketingosztállyal ([email protected]).

Hozzászólás küldésével Ön kötelezi magát az AGERPRES által a www.agerpres.ro oldalon megjelenő hozzászólások közzététele kapcsán megszabott feltételek betartására.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Sajtófigyelő
Beállítások

RÓLAD

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.