Részletek
View less

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bukarest, május 4./Agerpres/ - Az év első négy hónapjában 27.624 új személygépkocsit jegyeztettek be Romániában, 14,5%-kal kevesebbet, mint 2020 hasonló időszakában, amikor 32.300 autó beíratására került sor - derül ki a gépjárművezetői engedélyeket kibocsátó és járműbejegyzési hivatal (DRPCIV) adatsorából.

Áprilisban 9272 új gépjárművet írattak be, 76,9%-kal többet, mint 2020 áprilisában, ezek között 6862 személygépkocsi volt, ez 58,8 százalékos növekedést jelent tavaly áprilishoz képest, amikor 4321 új személygépkocsit írattak be.

A statisztikai adatok szerint áprilisban az új autók listáját a Dacia márka vezeti 1617 bejegyzett járművel, majd a Skoda következik 694 kocsival, a Volkswagen 548, a Toyota 490 és a Renault 457 autóval.

Ami a használt gépkocsikat illeti, az év első négy hónapjában 135.539-et jegyeztettek be, 5,6 százalékkal többet, mint 2020 hasonló időszakában.
AGERPRES/(RO - szerző: Daniel BADEA, szerkesztő: Nicoleta GHERASI, HU - szerkesztő: VALKAI Krisztina)

A www.agerpres.ro weboldal tartalma kizárólag a tájékoztatást szolgálja.
Az AGERPRES hírügynökség által a weboldalon közzétett minden információ a vonatkozó törvényi előírások védelme alatt áll.
Tilos az oldal tartalmának másolása, átvétele, átszerkesztése, módosítása vagy bárminemű kiaknázása.
Erről a Felhasználási feltételek menüpont alatt talál bővebb információkat. Amennyiben igényt tart az AGERPRES hírügynökség híreire, kérjük, lépjen kapcsolatba a marketingosztállyal (marketing@agerpres.ro).

Hozzászólás küldésével Ön kötelezi magát az AGERPRES által a www.agerpres.ro oldalon megjelenő hozzászólások közzététele kapcsán megszabott feltételek betartására.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Sajtófigyelő
Beállítások

RÓLAD

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.