Részletek
View less

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bukarest, február 23./Agerpres/ - Jövő kedden bocsátják szavazásra a parlament plénumában a 2021-es államháztartási törvény és társadalombiztosítási törvény tervezetét - döntött keddi együttes ülésén a két ház házbizottsága.

A házbizottságok elküldték a két tervezetet a szakbizottságoknak véleményezés végett.

A két házbizottság döntése értelmében a képviselők és a szenátorok csütörtökön 10 óráig nyújthatnak be módosító javaslatokat a tervezethez.

A költségvetési bizottságoknak szombatig kell megvitatniuk és véleményezniük a két tervezetet, a véleményezést hétfő délelőtt 10 óráig kell benyújtaniuk a házbizottságokhoz.

A parlament két háza hétfő délután 4 órakor ül össze plenáris ülésre, hogy a költségvetési törvényt megvitassa, a zárószavazásra pedig kedden kerül sor.

A kormány kedd reggel küldte el a parlamentnek a 2021-es államháztartási törvény és társadalombiztosítási törvény tervezetét, miután hétfő esti ülésén elfogadta annak végső formáját, amelyet a Törvényhozási Tanács jóváhagyott.
AGERPRES/(RO -szerző: Alina NOVĂCEANU, szerkesztő: Florin MARIN, HU - szerkesztő: VALKAI Krisztina)

A www.agerpres.ro weboldal tartalma kizárólag a tájékoztatást szolgálja.
Az AGERPRES hírügynökség által a weboldalon közzétett minden információ a vonatkozó törvényi előírások védelme alatt áll.
Tilos az oldal tartalmának másolása, átvétele, átszerkesztése, módosítása vagy bárminemű kiaknázása.
Erről a Felhasználási feltételek menüpont alatt talál bővebb információkat. Amennyiben igényt tart az AGERPRES hírügynökség híreire, kérjük, lépjen kapcsolatba a marketingosztállyal (marketing@agerpres.ro).

Hozzászólás küldésével Ön kötelezi magát az AGERPRES által a www.agerpres.ro oldalon megjelenő hozzászólások közzététele kapcsán megszabott feltételek betartására.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Sajtófigyelő
Beállítások

RÓLAD

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.