Részletek
View less

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bukarest, november 23./Agerpres/ - A járványhelyzet alakulásának függvényében és az Országos Vészhelyzeti Bizottság határozatainak figyelembevételével fognak dönteni a hatóságok arról, hogy miként folytatódnak majd a tevékenységek a közoktatásban - szögezi le a tanügy-minisztérium.

A szaktárca hétfői közleményében hangsúlyozza, hogy a megyei tanfelügyelőségeknek kötelességük biztosítani a kellő erőforrásokat azon tanulók számára, akiknek nincs hozzáférésük a szükséges technológiai eszközökhöz és az internethez.

A minisztérium emlékeztet, hogy a 2020.11.8/5972-es számú miniszteri rendelet november 9-étől kezdődően 30 napra függesztette fel a jelenléti oktatást országszerte az óvodákban és iskolákban, amelyek így áttértek az online tanrendre.

Az oktatási tárca a járványhelyzet alakulásának függvényében, illetve az országos vészhelyzeti bizottság határozatainak figyelembe vételével dönt majd az oktatási tevékenység folytatásának módjáról, és e döntésről idejében tájékoztatja majd a közvéleményt - szögezi le a közlemény. AGERPRES/(RO - szerző: Roberto STAN, szerkesztő: Georgiana TĂNĂSESCU; HU - szerkesztő: LIBEG Zsuzsanna)
 

A www.agerpres.ro weboldal tartalma kizárólag a tájékoztatást szolgálja.
Az AGERPRES hírügynökség által a weboldalon közzétett minden információ a vonatkozó törvényi előírások védelme alatt áll.
Tilos az oldal tartalmának másolása, átvétele, átszerkesztése, módosítása vagy bárminemű kiaknázása.
Erről a Felhasználási feltételek menüpont alatt talál bővebb információkat. Amennyiben igényt tart az AGERPRES hírügynökség híreire, kérjük, lépjen kapcsolatba a marketingosztállyal (marketing@agerpres.ro).

Hozzászólás küldésével Ön kötelezi magát az AGERPRES által a www.agerpres.ro oldalon megjelenő hozzászólások közzététele kapcsán megszabott feltételek betartására.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Sajtófigyelő
Beállítások

RÓLAD

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.