Részletek
View less

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bukarest, szeptember 15./Agerpres/ - Az elmúlt 24 órában 51, koronavírussal diagnosztizált személy haláláról érkezett jelentés - közölte kedden a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

Ezzel 4236-ra emelkedett a koronavírussal összefüggésbe hozható halálesetek száma.

A GCS adatai szerint az elmúlt 24 órában 28 férfi és 23 nő elhalálozását jelentették. Őket a Fehér, Bihar, Botoşani, Brassó, Buzău, Călăraşi, Krassó-Szörény, Kovászna, Dâmboviţa, Giurgiu, Hunyad, Iaşi, Máramaros, Mehedinţi, Maros, Neamţ, Olt, Prahova, Szilágy, Szatmár, Suceava, Temes, Vâlcea, Vaslui megyei, valamint bukaresti kórházakban kezelték.

A halálos áldozatok közül egy személy a 30 és 39 év közötti korosztályhoz tartozott, egy személy a 40 és 49 év közötti korosztályhoz, hat személy 50 és 59 év közötti, tizenöt 60 és 69 év közötti, tizennégy 70 és 79 év közötti volt, tizennégy beteg életkora pedig meghaladta a 80 évet.

Az 51 áldozat közül 49-nek volt nyilvántartott társbetegsége. Egy személynek nem voltak, egy esetében pedig ez idáig nem jelentettek társbetegségeket.
AGERPRES/(RO - szerző: Daniel POPESCU, szerkesztő: Claudia STĂNESCU, HU - szerkesztő: VALKAI Krisztina)

A www.agerpres.ro weboldal tartalma kizárólag a tájékoztatást szolgálja.
Az AGERPRES hírügynökség által a weboldalon közzétett minden információ a vonatkozó törvényi előírások védelme alatt áll.
Tilos az oldal tartalmának másolása, átvétele, átszerkesztése, módosítása vagy bárminemű kiaknázása.
Erről a Felhasználási feltételek menüpont alatt talál bővebb információkat. Amennyiben igényt tart az AGERPRES hírügynökség híreire, kérjük, lépjen kapcsolatba a marketingosztállyal (marketing@agerpres.ro).

Hozzászólás küldésével Ön kötelezi magát az AGERPRES által a www.agerpres.ro oldalon megjelenő hozzászólások közzététele kapcsán megszabott feltételek betartására.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Sajtófigyelő
Beállítások

RÓLAD

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.