Részletek
View less

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bukarest, március 25./Agerpres/ - Legyenek éberek, határozottak, és védjék azokat, akiknek most támogatásra van szükségük - üzente szerdán, a román rendőrség napja alkalmából Klaus Iohannis államfő.

Az elnök felszólította a rendőröket, hogy modellként szolgáljanak a felelősség és a magatartás tekintetében, szigorúan alkalmazzák a törvényt, de tartsák tiszteletben az emberi méltóságot.

A román rendőrség olyan intézmény, amelynek alapvető szerepe van a közrend fenntartásában és az összes román állampolgár biztonságának garantálásában - hangsúlyozza üzenetében Iohannis.

'Az önök feladata az emberek védelme, ugyanakkor a társadalmi méltányosság, egyensúly, biztonság és a bizalom biztosítása. Ebben a nehéz helyzetben az önök erkölcsi kötelessége, hogy modellként szolgáljanak a felelősség és a magatartás tekintetében azoknak az állampolgároknak, akiknek körében munkájukat végzik, akiket szolgálnak. Tegyenek tanúbizonyságot arról, hogy méltók a bizalomra, alkalmazzák szigorúan a törvényt, de tartsák tiszteletben az emberi méltóságot. Legyenek éberek, határozottak, és védjék azokat, akiknek most támogatásra van szükségük' - fogalmaz az államfő.

Iohannis üzenetében megköszöni a rendőrök áldozatos munkáját, egészséget és minden jót kíván a testület tagjainak és családjaiknak. AGERPRES/(RO - szerző: Florentina PEIA, szerkesztő: Florin MARIN; HU - szerkesztő: ERDÉLY András)

A www.agerpres.ro weboldal tartalma kizárólag a tájékoztatást szolgálja.
Az AGERPRES hírügynökség által a weboldalon közzétett minden információ a vonatkozó törvényi előírások védelme alatt áll.
Tilos az oldal tartalmának másolása, átvétele, átszerkesztése, módosítása vagy bárminemű kiaknázása.
Erről a Felhasználási feltételek menüpont alatt talál bővebb információkat. Amennyiben igényt tart az AGERPRES hírügynökség híreire, kérjük, lépjen kapcsolatba a marketingosztállyal (marketing@agerpres.ro).

Hozzászólás küldésével Ön kötelezi magát az AGERPRES által a www.agerpres.ro oldalon megjelenő hozzászólások közzététele kapcsán megszabott feltételek betartására.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Sajtófigyelő
Beállítások

RÓLAD

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.