Részletek
View less

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bukarest, október 9./Agerpres/ - Viorica Dăncilă kormányfő állítása szerint "nem ígért semmit" annak a két Kolozs megyei képviselőnek, akik szerdán bejelentették, hogy visszatérnek a Szociáldemokrata Pártba (PSD).

A miniszterelnök azt mondta, nem ígért nekik semmit, csak elbeszélgetett velük a választópolgárokkal és a párttal szembeni kötelezettségeikről.

"Azok, akik rájuk szavaztak, beléjük vetették a reményüket. (...) Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, de Horia Nasra a Viorica Dăncilă vezette PSD-be tért vissza. Meglátjuk majd holnap, a bizalmatlansági indítvány vitáján" - fogalmazott a téma kapcsán a miniszterelnök.

Horia Nasra szerdán jelentette be, hogy Cornel Ituval együtt visszatér a Szociáldemokrata Pártba. A két Kolozs megyei képviselő nemrég még azt közölte az alsóház házbizottságával, hogy a Pro Románia keretében folytatja a munkát.

"A pártnak, amelyben felnőttem és ifjúkoromat töltöttem, szüksége van rám, és nekem kötelességem kollégáim és barátaim mellett maradni. Nem írtam alá a bizalmatlansági indítványt és nem fogom megszavazni azt, mint ahogyan kollégám, Cornel Itu sem. Baloldaliak voltunk, vagyunk és leszünk, és nem tudjuk megszavazni ezt a liberális képzelgést" - fogalmazott Facebook-bejegyzésében Nasra. AGERPRES/ (RO - szerző: Cătălina MATEI, szerkesztő: Andreea ROTARU, HU - szerkesztő: LIBEG Zsuzsanna)

A www.agerpres.ro weboldal tartalma kizárólag a tájékoztatást szolgálja.
Az AGERPRES hírügynökség által a weboldalon közzétett minden információ a vonatkozó törvényi előírások védelme alatt áll.
Tilos az oldal tartalmának másolása, átvétele, átszerkesztése, módosítása vagy bárminemű kiaknázása.
Erről a Felhasználási feltételek menüpont alatt talál bővebb információkat. Amennyiben igényt tart az AGERPRES hírügynökség híreire, kérjük, lépjen kapcsolatba a marketingosztállyal (marketing@agerpres.ro).

Hozzászólás küldésével Ön kötelezi magát az AGERPRES által a www.agerpres.ro oldalon megjelenő hozzászólások közzététele kapcsán megszabott feltételek betartására.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Sajtófigyelő
Beállítások

RÓLAD

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.