COD GALBEN: 19-01-2020 Intre 07:00 si 10:00 se va semnala local ceaţă cu depunere de chiciură și izolat burniță cu depuneri de polei in Județul Maramureş, Județul Cluj, Județul Sălaj, Județul Satu Mare; COD GALBEN: 19-01-2020 Intre 05:00 si 11:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Alba, Județul Mureş, Județul Harghita, Județul Sibiu; COD GALBEN: 19-01-2020 Intre 05:00 si 11:00 se va semnala ceaţă care local determină scăderea vizibilităţii sub 200 m in Județul Cluj;

Részletek
View less

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bukarest, szeptember 11. /Agerpres/ - Teodor Meleşcanu azt nyilatkozta kedd este, hogy a Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) négy szenátora támogatta, hogy őt válasszák a felsőház elnökének: hárman rá szavaztak, egyikük pedig tartózkodott.

'Álláspontom szerint az ALDE-nek hozzá kell járulnia a Szociáldemokrata Párttal (PSD) folytatott tárgyalások újraindításához, és meg kell tennie azt, amire szükség van ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott, alkotmányos kormánya legyen az országnak" - mondta Meleşcanu, miután a szenátus elnökének választották.

Hozzátette, hogy továbbra is az ALDE és a párt parlamenti csoportjának tagja, bár a csoport szenátorai egy másik jelöltet támogattak.

"Ez a csoport döntése volt (Ion Popa támogatása - szerk. megj.). Én úgy gondoltam, hogy van esélyem a szavazás megnyerésére. Senki sem ad egy tisztséget, a parlamentben szavazással lehet nyerni" - mondta.

Teodor Meleşcanu kifejtette: a párt múlt héten elfogadott döntése, miszerint az a személy, aki egy másik párt támogatásával pozíciót vállal, automatikusan elveszíti az ALDE tagságát, nem alkalmazható a parlamenti képviselőkre.

"Egy ilyen határozatot a múlt héten elfogadtak, de véleményem szerint ez nem alkalmazható szenátorokra és képviselőkre azon egyszerű okból, hogy jogállásuk feljogosítja őket arra, hogy korlátozás nélkül megpályázzanak akármilyen tisztséget. Véleményem szerint ez nem helyes"- tette hozzá Meleşcanu. AGERPRES/ (RO - szerző: Dana PICIU, szerkesztő: Florin MARIN, HU - szerkesztő: ERDÉLY András)

A www.agerpres.ro weboldal tartalma kizárólag a tájékoztatást szolgálja.
Az AGERPRES hírügynökség által a weboldalon közzétett minden információ a vonatkozó törvényi előírások védelme alatt áll.
Tilos az oldal tartalmának másolása, átvétele, átszerkesztése, módosítása vagy bárminemű kiaknázása.
Erről a Felhasználási feltételek menüpont alatt talál bővebb információkat. Amennyiben igényt tart az AGERPRES hírügynökség híreire, kérjük, lépjen kapcsolatba a marketingosztállyal (marketing@agerpres.ro).

Hozzászólás küldésével Ön kötelezi magát az AGERPRES által a www.agerpres.ro oldalon megjelenő hozzászólások közzététele kapcsán megszabott feltételek betartására.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Sajtófigyelő
Beállítások

RÓLAD

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.