COD GALBEN: 17-11-2019 Intre 06:50 si 12:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h in Județul Gorj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 17-11-2019 Intre 06:30 si 12:00 se va semnala vânt puternic cu rafale de 90...100 km/h, îndeosebi la peste 2000 m in Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 17-11-2019 Intre 06:30 si 12:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 90 km/h in Județul Braşov, Județul Sibiu; COD GALBEN: 17-11-2019 Intre 06:30 si 12:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului, cu viteze la rafală care vor atinge local 55...75 km/h, iar la peste 1800 m în județul Caraș-Severin, vor fi rafale de 90...100 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Timiş; COD GALBEN: 17-11-2019 Intre 06:00 si 08:00 se va semnala local - ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Buzău, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 17-11-2019 Intre 05:00 si 08:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55...65 km/h in Județul Sibiu; COD GALBEN: 17-11-2019 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Harghita;

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Washington, 8 ian /Agerpres/ - Sezonul premiilor de film din acest an a început oficial odată cu prezentarea meniului ce va fi servit la cina de gală a Globurilor de Aur, la 10 ianuarie, la Beverly Hilton International Ballroom, scriu agenţia Reuters şi glamour.com.

În acest an, celebrităţile se vor bucura de feluri de mâncare cu carne şi peşte, servite cu o salată de legume şi arome asiatice. Unul din felurile principale va include file de carne vită cu crustă Marinara şi usturoi negru fript uşor, păstrăv curcubeu cu garnitură de dovleac, spaghete, capere fripte şi cartofi dulci, potrivit glamour.com.

Pentru cei care preferă dulciurile, chef-ul patiser Thomas Henzi pregăteşte un 'trio de deserturi'.

'Vom avea un caramelito de ciocolată, care este un mousse de ciocolată peste un tort fără făină cu rom Marnier', a spus Henzi. 'Va fi apoi o cremă mousseline de lămâie în formă de sferă aurie cu fistic în centru. Şi, pentru a oferi şi ceva mai consistent, va fi şi un tort cu migdale din California', a detaliat acesta, citat de Reuters.

Pentru cei vegetarieni există un meniu special care include feluri precum cunoscuta salată Californiană sau roşii coapte, cartofi dulci cu glazură de porumb şi fricase de legume de iarnă, dar şi desert, conform glamour.com.

Cocteilul oficial al cinei de gală din acest an va fi Moët Ruby Red creat de Karen Grill din şampanie Moet Chandon, zmeură, tarhon, lămâie şi votcă.

Reţetele pentru preparatele ce vor fi servite duminică seara celebrilor participanţi la ceremonia Globurilor de Aur pot fi găsite la http://losangeles.cbslocal.com/2016/01/05/recipes-from-2016-golden-globe-awards-menu/.AGERPRES/(AS-autor: Liviu Tatu, editor: Mariana Ionescu)


Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.