Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

În 1973, inventatorul american Patrick Flanagan explica modalitatea în care piramida amplifică microundele printr-un fenomen similar rezonanţei magnetice, producând o energie ce poate fi transformată în electricitate.

În cartea sa ''Efectul de piramidă'', Paul Liekens scrie că a făcut un experiment în domeniului creşterii plantelor, aşezând piramida deasupra unui loc pe care fusese plantat şofran. Rezultatul a fost că primele plante care au înflorit au fost cele de sub piramidă, iar creşterea a fost mult mai rapidă. Un alt experiment a fost făcut cu seminţe de ridichi, acestea fiind plantate cu puţin timp înainte de apariţia lunii pline - faza care posedă cea mai mare putere de atracţie pentru ca rădăcinile să se poată dezvolta, potrivit site-ului www.youth-energy-hope.wikispaces.com. După 14 zile, a constatat că rădăcinoasele erau duble ca dimensiune faţă de cele plantate în condiţii obişnuite. Şi apa de la robinet a fost testată de Liekens, care a constatat că ţinută 24 de ore sub o piramidă, are un gust mai bun, e mai pură şi mai sănătoasă.

''Energia piramidei poate extrage moleculele de apă din metal mărindu-le propria rotaţie. În acest mod apa este îndepărtată chiar şi din cele mai mici spaţii goale. Pe de altă parte, energia din piramidă este vulnerabilă la perturbările produse de câmpurile magnetice ale aparatelor electrice, ca de exemplu ale televizoarelor. De asemenea, şi masa mai mare de fier poate provoca astfel de dereglări. Printre altele, se cuvin menţionate aici două forţe: 1.una care accelerează procesul de deshidratare; 2. alta care acţionează asupra microstructurii organismelor. Sterilizarea sau uciderea microorganismelor, precum şi regenerarea oţelului ar fi câteva exemple'', scrie Liekes în cartea sa, potrivit site-ului http://www.scribd.com.

Apa ţinută în piramidă devine, din punct de vedere microbiologic, mai pură, se păstrează mai mult timp şi, mai ales, atunci când este administrată organismelor vii, are efecte stimulative asupra proceselor de creştere şi efecte curative pentru multe afecţiuni. Pentru a obţine apa de piramidă este necesară o piramidă care să respecte proporţiile celei din Egipt. Cel mai bun material pentru construcţia unei piramide miniaturale este cuprul. Efectul este cu atât mai puternic, cu cât piramida este mai mare. Vasul în care este pusă apa este cel mai bine să fie din porţelan sau sticlă. Locul în care se plasează vasul trebuie să fie situat la o treime de baza piramidei, precizează site-ul amintit. Durata de energizare a apei este de minimum 12 ore. Apa folosită va fi, de preferinţă, de izvor sau plată. Timpul de păstrare a apei de piramidă trebuie să nu depăşească 24 de ore. Apa de piramidă nu se fierbe, nu se mai prepară în niciun alt mod.
''Apa de la robinet devenea mai bună la gust după ce era expusă 24 de ore în piramidă. Acest lucru a fost testat şi confirmat de câţiva dintre scepticii mei prieteni din cercurile medicinei clasice. Am primit şi câteva scrisori de la membrii organizaţiei 'Omni-Scientia', înfiinţate pentru promovarea cercetărilor în domeniul energiilor piramidei. Un membru din Tongeren mi-a telefonat şi mi-a comunicat că 1-a izbit gustul apei ţinute în piramidă. Avusese probleme cu stomacul. După ce consumase apa ţinută în piramidă, stomacul începuse să-i funcţioneze normal, ceea ce ar fi fost cu neputinţă să obţină cu apa obişnuită. De asemenea, a observat că apa tratată avea gustul apei de izvor'', mai notează Liekes în cartea sa, ''Efectul de piramidă''.

Ca proporţii, pentru circa 1,350 litri de apă se construiesc piramide având laturile bazei de 40 cm şi muchiile de 38 cm fiecare; pentru doi litri - 45 cm, respectiv 42,8 cm; pentru 2,650 litri - 50 cm, respectiv 47,6 cm etc. Laturile bazei trebuie să fie orientate, pe cât posibil, cât mai exact spre punctele cardinale. Pentru evitarea pătrunderii prafului şi altor impurităţi, piramida poate fi acoperită cu o folie de celofan, respectiv o altă piramidă drept husă. Apa se pune sub piramidă, în jurul stâlpului, în vase cu deschidere largă. Apa obţinută în condiţiile de mai sus poate fi păstrată în sticle cu dop o perioadă mare, chiar şi la frigider în timpul verii, potrivit site-ului www.terapiinaturiste.ro. AGERPRES/(Documentare - Marina Bădulescu, editor: Cerasela Bădiţă)

Urmăreşte ştirile AGERPRES pe WhatsApp şi pe GoogleNews


Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Informaţiile transmise pe www.agerpres.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislaţia aplicabilă, în limita a 500 de semne. Detalii în secţiunea Condiţii de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactaţi Direcţia Marketing - [email protected].

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.