COD GALBEN: 18-01-2022 ora 10 Intre 18 ianuarie, ora 20 – 19 ianuarie, ora 08Fenomene vizate se va semnala 18 ianuarie, ora 20 – 19 ianuarie, ora 08Fenomene vizate COD ROSU: 18-01-2022 ora 21 Intre 21:00 si 00:00 se va semnala intensificări puternice ale vântului cu rafale care vor depăși 150...170 km/h, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre 0 m in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 18-01-2022 ora 20 Intre 20:00 si 23:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului, cu rafale de peste 55...65 km/h in Județul Tulcea; COD GALBEN: 18-01-2022 ora 20 Intre 20:00 si 23:00 se va semnala Intensificări ale vântului, cu viteze de peste 55...65 km/h, iar la altitudini mai mari de 1800 m rafalele vor depăși 90...100 km/h in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 18-01-2022 ora 20 Intre 20:00 si 23:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului cu rafale ce vor depăși 55...65 km/h. in Județul Covasna, Județul Braşov, Județul Braşov;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bruxelles, 23 aug /Agerpres/ - Danemarca a avut în anul 2016 cele mai mari preţuri la carne din rândul statelor membre ale Uniunii Europene (UE), cu aproape 40% mai mari decât media din UE, la polul opus cele mai mici preţuri la carne din UE fiind în Polonia, cu 47% mai mici decât media europeană, urmată de Bulgaria, cu 44% mai mici decât media, şi România, unde preţurile la carne sunt cu 41,1% sub media din UE, arată datele publicate miercuri de Eurostat.

Alte state membre unde preţurile la carne sunt semnificativ mai mari decât media din UE sunt Austria, cu 37% peste medie, Suedia, cu 34,5% peste medie, şi Franţa, 31,1% peste medie.

Dacă sunt luate în calcul toate ţările din Europa, nu numai statele membre UE, cele mai mari preţuri la carne sunt în Elveţia, cu 157% peste media din UE, iar cele mai mici sunt în continuare în Polonia, mai mici chiar decât în Albania sau Macedonia.

Un studiu publicat anterior de Caterwings a confirmat că Elveţia are cele mai mari preţuri la carne din lume, 49,68 de dolari pentru un kilogram de carne de vită, cu aproape 150% peste media globală. Pe de altă parte, un muncitor necalificat din Elveţia trebuie să muncească doar 3,1 ore pentru a putea cumpăra un kilogram de carne, în timp ce un indonezian trebuie să muncească 23,6 ore pentru a cumpăra un kilogram de carne de vită, chiar dacă în această ţară asiatică un kilogram de carne de vită costă 9,01 dolari. AGERPRES/(AS-autor: Constantin Balaban, editor: Mariana Nica)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.