Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bucureşti, 2 nov /Agerpres/ - A 9-a ediţie a expoziţiei GastroPan, cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor şi soluţiilor profesionale pentru industria panificaţiei, cofetăriei, gastronomiei şi HoReCa, se va desfăşura, la Sibiu, în perioada 23-25 martie 2017, iar până în prezent 85% dintre standuri au fost ocupate.

Expoziţia GastroPan este cel mai mare târg de profil din Europa de sud-est şi reprezintă punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de ţări cu zeci de mii de specialişti şi antreprenori din România şi ţările învecinate.

Potrivit organizatorilor, gama completă de tehnologii şi soluţii pentru afacerile din sectoarele ţintă va fi prezentată de sute de furnizori cu tradiţie, sosiţi din ţară şi din străinătate, iar în paralel organizatorii vor asigura o serie de evenimente conexe, concursuri şi demonstraţii, care vor reuni cei mai buni profesionişti din domeniu.

"Avantajele pe care expoziţia le-a adus pentru expozanţii ediţiei din 2016 au fost motivele principale pentru care spaţiile disponibile pentru anul următor deja au fost ocupate în proporţie de peste 85%. Furnizorii pregătesc demonstraţii, ateliere practice, lansări şi degustări de produse cu care îşi propun să atragă vizitatori în standurile lor şi să îşi depăşească obiectivele atinse în acest an", precizează organizatorii.

În cadrul expoziţiei, cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari autohtoni se vor întrece în cadrul celei mai importante competiţii care identifică şi promovează arta şi profesionalismul din domeniu. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secţiuni competiţionale (Panificaţie, Cofetărie, Gastronomie), în cadrul cărora juriul format din experţi de talie mondială selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2017 şi Tortul Anului 2017.

În cadrul Concursurilor GastroPan, cunoscute de specialiştii români ca locul în care se vor seta trendurile pentru anul care începe, experţi români şi internaţionali jurizează produse şi lucrări realizate de specialişti ai restaurantelor, cofetăriilor şi brutăriilor româneşti, care intră în lupta pentru mult râvnitele premii Tortul Anului 2017 şi Pâinea Anului 2017.AGERPRES/(AS - autor: Mariana Nica, editor: Andreea Marinescu)
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.