COD GALBEN: 22-05-2025 ora 10 Intre 22 mai, ora 12 – 22 mai, ora 23 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Aproximativ o treime din populaţia Cehiei, Finlandei şi Estoniei a utilizat în 2020 un ceas de tip smart watch, o brăţară fitness sau alt dispozitiv portabil conectat la Internet (wearable), la polul opus fiind Grecia şi România, unde mai puţin de 10% dintre locuitori au utilizat dispozitive wearables, arată datele publicate joi de Eurostat.

Potrivit Eurostat, la nivelul Uniunii Europene ponderea populaţiei cu vârsta între 16 şi 74 de ani care în 2020 a utilizat un dispozitiv wearable este de 19%, în timp ce în România este de 8% iar în Grecia de 7%.

Tinerii (persoanele cu vârsta între 16 şi 24 de ani) au utilizat dispozitive wearable într-o măsură mai mare (28%) decât cei cu vârsta între 25 şi 54 de ani (23%), urmaţi de cei cu vârsta între 55 şi 64 de ani (11%). Doar 5% din persoanele cu vârsta între 65 şi 74 de ani au utilizat astfel de dispozitive wearable.

Pe lângă ceasurile de tip smart watch, brăţările fitness, ochelarii conectaţi, hainele şi încălţămintea conectată la Internet, alte sisteme populare în rândul europenilor sunt asistenţii virtuali, care au fost utilizaţi de 11% din persoanele cu vârsta între 16 şi 74 de ani, şi soluţiile conectate la Internet pentru managementul energiei, precum termostatele, contoarele, sistemele de iluminat conectate la Internet, care au fost utilizate de 10% din persoanele cu vârsta între 16 şi 74 de ani din UE. AGERPRES/ (AS-autor: Constantin Balaban, editor: Andreea Marinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Urmăreşte ştirile AGERPRES pe WhatsApp şi pe GoogleNews


Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Informaţiile transmise pe www.agerpres.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislaţia aplicabilă, în limita a 500 de semne. Detalii în secţiunea Condiţii de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactaţi Direcţia Marketing - marketing@agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.