Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

IULIE
5. - Preşedintele palestinian, Mahmud Abbas, a decretat starea de urgenţă timp de o lună în faţa unei escaladări a numărului de cazuri de COVID-19 în teritoriile palestiniene.
10.- Franţa a depăşit pragul de 30.000 de decese cauzate de COVID-19, a anunţat Direcţia Generală a Sănătăţii (DGS).
15. - Purtarea măştii a devenit obligatorie în principatul Andorra pentru orice persoană de peste zece ani în spaţiile publice, după o reapariţie a cazurilor de COVID-19.
17. - India a depăşit pragul de un milion de contaminări declarate cu noul coronavirus, raportând 34.956 de noi cazuri şi 687 de decese, cel mai mare număr de infecţii cu coronavirus într-o singură zi.
20. - Guvernul britanic a anunţat un contract pentru 90 de milioane de doze de vaccin anti-coronavirus de două tipuri, în curs de dezvoltare - 30 de milioane de la BioNTech/Pfizer (Germania/SUA), respectiv 60 de milioane de la Valneva (Franţa). Acordurile respective se adaugă celui cu grupul britanic AstraZeneca, pentru 100 de milioane de doze de vaccin dezvoltat la Universitatea Oxford.
22. - Muntenegru, care pe 2 iunie proclamase sfârşitul epidemiei de COVID-19 pe teritoriul său, a reintrodus starea de urgenţă în urma înmulţirii accentuate a cazurilor de coronavirus.


AUGUST
3. - Cazurile la nivel global de COVID-19 confirmate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) au atins cifra de 17,8 de milioane. SUA, cu 4,5 milioane de cazuri, se află în fruntea ţărilor cu cel mai mare număr de contagieri, iar continentul american, cu un total de 9,6 milioane de infecţii cu noul coronavirus, este de departe cel mai afectat din întreaga lume.
- Numărul global al deceselor provocate de COVID-19 a fost de 686.145, din care peste 363.000 s-au înregistrat pe continentul american, iar 213.000 în Europa.
- Pacienţii recuperaţi de COVID-19 se cifrează la peste 11,5 de milioane (62 % din totalul persoanelor testate pozitiv), în timp ce 1% din cazurile încă active sunt pacienţi aflaţi în stare critică (65.000).
7. - Guvernul elveţian a anunţat că a încheiat un acord privind cumpărarea a 4,5 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 de la compania americană Moderna, unul dintre cele şase vaccinuri potenţiale dezvoltate la nivel mondial şi aflate în faza a treia de testare pe pacienţi umani.
15. - Ministerul rus al Sănătăţii a anunţat că au fost produse primele doze din vaccinul împotriva coronavirusului înregistrat în Rusia, la 11 august.
17. - India s-a apropiat de pragul de 60.000 de decese cauzate de noul coronavirus, în timp ce numărul cazurilor detectate este în creştere şi a depăşit deja 2,6 milioane de contagieri.
- În Turcia, numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 250.000, fiind înregistrate 6.000 de decese, potrivit Ministerului Sănătăţii.
20. - Grecia a înregistrat, de la începutul lunii august, cele mai multe cazuri de COVID-19, respectiv 3.271 noi cazuri de coronavirus, faţă de cele 1.307 din martie şi de cele 1.277 din aprilie.
27. - Comisia Europeană a anunţat semnarea, în numele statelor membre ale UE, a unui contract cu compania farmaceutică britanico-suedeză AstraZeneca pentru achiziţia a 300 de milioane de doze din vaccinul împotriva COVID-19 aflat în prezent în fază experimentală. Acesta este primul contract semnat de UE pentru cumpărarea unui potenţial vaccin împotriva noului coronavirus.

 

Un indicator semnalează obligativitatea purtării măştilor faciale la gara principală din Dortmund, Germania, 24 august 2020. În mai multe oraşe din Renania de Nord-Westfalia au loc acţiuni de control în trenurile regionale şi în gări. Companiile de transport caută în mod special persoanele care refuză purtarea măştilor. Amenda este de 150 de euro

 

Foto: (c) FRIEDEMANN VOGEL/EPA29. - Proteste împotriva portului obligatoriu al măştii şi restricţiilor pentru combaterea coronavirusului au avut loc în mai multe oraşe ale Europei. Cea mai mare manifestaţie a avut loc la Berlin (circa 20.000 de participanţi) fiind întreruptă de poliţie din cauza nerespectării măsurilor sanitare. La Londra, o mie de persoane au cerut în Trafalgar Square "încheierea tiraniei medicale", iar la Paris au protestat circa 300 de persoane.


SEPTEMBRIE
2. - Grecia a anunţat că a înregistrat primul caz de contaminare în tabăra de migranţi din Moria, cea mai mare din ţară.
3. - Thailanda a raportat primul caz de transmitere locală a noului coronavirus după o pauză de peste 100 de zile.
4. - Cel puţin 7.000 de cadre medicale au murit din cauza COVID-19 la nivel mondial, Mexicul fiind ţara cea mai afectată, potrivit unui raport Amnesty International (AI) publicat la această dată.
9. - Pandemia cauzată de noul coronavirus a ucis peste 900.000 de persoane în întreaga lume, potrivit unui bilanţ AFP. America Latină şi Caraibe sunt regiunea cea mai afectată, cu 300.340 morţi, înaintea Europei (219.616). Mai mult de o jumătate dintre decesele la nivel gobal au fost înregistrate în patru ţări: Statele Unite (190.478), Brazilia (127.464), India (73.890) şi Mexic (68.484).

 

Susţinătorii proiectului "COVID Memorial" plasează 20.000 de steaguri americane pe National Mall, în timp ce numărul deceselor din SUA atinge cifra de 200.000 până în prezent, Washington DC, SUA, 21 septembrie 2020. Până în prezent, numărul global al deceselor din cauza pandemiei se apropie un milion

Foto: (c) JIM LO SCALZO/EPA14. - Aproximativ 5,6 milioane de elevi au revenit la cursuri odată cu redeschiderea şcolilor pe aproape întreg teritoriul Italiei, după mai bine de şase luni de pauză din cauza pandemiei de COVID-19.
15. - Australia nu a înregistrat niciun deces legat de coronavirus, pentru prima dată după două luni. Ultima zi fără niciun deces a fost 13 iulie.
18. - Comisia Europeană şi Sanofi-GSK au semnat un contract pentru achiziţia a 300 de milioane de doze dintr-un potenţial vaccin împotriva COVID-19, al doilea acord de acest fel încheiat de UE.
25. - Israelul a înregistrat cele mai înalte cifre de contagieri de la declanşarea pandemiei, Ministerul Sănătăţii raportând 7.527 de noi cazuri.

 

Muzicieni ai Orchestrei Filarmonice din Israel concertează în faţa Parlamentului israelian, în timpul unui protest, cerând guvernului deschiderea sălilor de concert, Ierusalim, Israel, 28 octombrie 2020. Sălile de spectacole sunt închise de câteva luni printr-o decizie a guvernului de a limita răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus

Foto: (c) ABIR SULTAN/EPA30. - Belgia, una dintre ţările europene cele mai afectate de pandemia de coronavirus, a depăşit pragul de 10.000 de morţi, potrivit cifrelor date publicităţii de institutul pentru sănătate publică Sciensano.


OCTOMBRIE
5. - O nouă stare de urgenţă a intrat în vigoare la nivel naţional în Cehia.
10. - Peste 10 milioane de cazuri de COVID-19 au fost raportate oficial în America Latină şi Caraibe, potrivit unui bilanţ realizat de AFP.
14. - Rusia a înregistrat un al doilea vaccin împotriva COVID-19.
17. - SUA au atins 8.100.662 cazuri confirmate de SARS-CoV-2 şi 219.156 de decese de COVID-19, potrivit unui bilanţ independent realizat de Universitatea Johns Hopkins.
18. - Peste 200.000 de persoane au decedat din cauza COVID-19 în Uniunea Europeană şi în statele europene, potrivit unei statistici a Centrului European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC). ECDC indică un număr de aproape 4,8 milioane de cazuri de infectare şi 200.587 de decese. Cele mai multe decese au avut loc în Marea Britanie (peste 43.000), apoi în Italia, Spania şi Franţa.

 

Asistenţi medicali fac testări pentru depistarea infecţiei cu noul coronavirus într-un staţie de testare tip drive-in la Stadionul Allianz Juventus Torino din Torino, Italia, 14 noiembrie 2020. Italia luptă cu un al doilea val al epidemiei de COVID-19

Foto: (c) JESSICA PASQUALON/ EPA19. - Numărul cazurilor de COVID-19 din Portugalia a depăşit pragul de 100.000, cu aproape 2.000 de noi infectări în 24 de ore.
- Canada, care se confruntă cu al doilea val al epidemiei de coronavirus, a depăşit pragul de 200.000 de cazuri, cu un bilanţ al victimelor care se apropie de 10.000 de morţi, potrivit cifrelor oficiale.
21. - Spania a devenit oficial primul stat membru UE care a atins pragul de un milion de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi a şasea din lume, după SUA, India, Brazilia, Rusia şi Argentina.
- Numărul total al cazurilor confirmate de COVID-19 în Polonia a depăşit pragul de 200.000, a declarat Ministerul Sănătăţii polonez.
- Numărul cazurilor de COVID-19 din Ungaria a depăşit 50.000.
23. - Belgia a introdus noi restricţii pentru combaterea epidemiei, în vigoare până în 19 noiembrie.
24. - Mii de persoane au protestat la Londra, împotriva restricţiilor impuse de guvernul britanic pentru combaterea coronavirusului, iar poliţia a făcut câteva arestări.
- Sute de persoane au protestat în oraşul italian Napoli împotriva unei interdicţii de circulaţie şi a unei închideri planificate a regiunii, în contextul unei creşteri importante a numărului cazurilor de coronavirus.
25. - Premierul spaniol, Pedro Sanchez, a anunţat instituirea stării de alertă pentru şase luni pe întreg teritoriul Spaniei, măsură însoţită de interzicerea circulaţiei pe timpul nopţii.
27. - Bulgaria a înregistrat 2.243 de noi infectări şi 42 de noi decese, în 24 de ore, cifre inedite pentru această ţară balcanică după declanşarea epidemiei în luna martie.
28. - Preşedintele Consiliului UE, Charles Michel, a declarat că situaţia din Europa "este gravă şi alarmantă", iar blocul comunitar trebuie să fie mai eficient în ceea ce priveşte politicile de testare, de monitorizare a contacţilor, de vaccinare şi de plasare în carantină.
- Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a avertizat că evoluţia pandemiei COVID-19 în UE este ''alarmantă'' şi le-a cerut statelor membre să ia măsuri îndrăzneţe pentru "a salva vieţi".
29. - India, a doua cea mai afectată ţară de pandemia de coronavirus după SUA, a depăşit pragul de opt milioane de cazuri de COVID-19.
30. - Misiunea internaţională însărcinată să stabilească originea coronavirusului SARS-CoV-2 s-a reunit pentru prima oară, în format virtual, cu experţii chinezi.
- Slovacia a început o operaţiune în două etape de testare pentru COVID-19 a întregii populaţii, prin teste antigen rapide care dau rezultatul în mai puţin de 15 minute. Prima etapă va dura până la 1 noiembrie, iar cea de-a doua va avea loc între 6 şi 8 noiembrie. Cei care nu doresc să se testeze au ca alternative fie să prezinte un test PCR negativ, fie să se autoizoleze la domiciliu timp de o săptămână.
- Numărul cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 la nivel mondial a depăşit pragul de 45 de milioane, a anunţat Organizaţia Mondială a Sănătăţii.
31. - Guvernul portughez a anunţat noi restricţii începând din 4 noiembrie 2020 pentru majoritatea ţării.
- Marea Britanie a depăşit un milion de cazuri de nou coronavirus (1.011.660 de cazuri), cu un total de 46.555 de decese.


NOIEMBRIE
1. - Australia a raportat prima zi fără niciun caz de transmitere locală a noului coronavirus pentru prima dată după aproape cinci luni, a precizat ministrul Sănătăţii, Greg Hunt.
- Israelul a demarat testele pentru vaccinul său împotriva COVID-19, care, dacă studiile vor avea succes, ar putea fi gata pentru utilizarea de către publicul larg până la finalul verii viitoare.
2. - Germania a intrat în carantină parţială, cu restricţii radicale privind contactele fizice şi închideri de întreprinderi, cu scopul de a frâna creşterea infecţiilor de coronavirus înaintea sărbătorilor de Crăciun.
3. - Austria intră în carantină parţială cel puţin patru săptămâni, în încercarea de a evita supraîncărcarea sistemului de sănătate în timpul unui al doilea val de infecţii cu coronavirus.
4. - Camera Comunelor a aprobat intrarea Regatului Unit în cel de-al doilea lockdown pentru a ţine sub control al doilea val al pandemiei de COVID-19, măsură care rămâne în vigoare 30 de zile.
- Şeful guvernului italian Giuseppe Conte a semnat un decret ce instaurează carantina pe întreg teritoriul naţional începând din 5 noiembrie.
- Guvernul Lituaniei a decis ca ţara să intre într-un lockdown, începând din 7 noiembrie, timp de trei săptămâni, pentru a încetini răspândirea COVID-19.
5. - Australia a încheiat acorduri pentru a achiziţiona alte 50 de milioane de doze cu două vaccinuri anti-COVID-19, a anunţat prim-ministrul Scott Morrison.
- Premierul grec, Kyriakos Mitsotakis, a decretat un lockdown pentru întreaga ţară până la sfârşitul lunii noiembrie în faţa avansului necontrolat al celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19.
6. - Peste 12 milioane de cazuri de COVID-19, dintre care aproape 300.000 de decese, au fost înregistrate oficial în Europa, potrivit unui bilanţ realizat AFP pe baza datelor furnizate de autorităţile sanitare.
9. - Statele Unite au devenit prima ţară care a depăşit pragul de 10 milioane de infecţii cu noul coronavirus de la începerea pandemiei, conform unui bilanţ realizat de Reuters.
11. - Comisia Europeană a anunţat că a încheiat un contract cu companiile farmaceutice Pfizer şi BioNTech pentru achiziţia a 300 de milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19. Vaccinul experimental dezvoltat de Pfizer şi compania germană BioNTech are o eficienţă de peste 90% în prevenirea maladiei COVID-19.
- Parlamentul danez a aprobat fonduri pentru un vaccin experimental în curs de a fi dezvoltat în această ţară pentru a fi folosit împotriva COVID-19, a anunţat Institutul naţional danez al serului (SSI).
- Italia a depăşit pragul de un milion de cazuri de COVID-19 confirmate de la începutul pandemiei, după 32.961 de noi cazuri confirmate în 24 de ore, a anunţat Ministerul italian al Sănătăţii.
- Spania a depăşit pragul de 40.000 de decese legate de COVID-19 înregistrate oficial de la începutul epidemiei, potrivit cifrelor oficiale furnizate de Ministerul Sănătăţii.
- Vanuatu, una dintre puţinele ţări neafectate de COVID-19, a confirmat primul său caz de infectare de la începutul pandemiei.
14. - Pandemia de COVID-19 a provocat moartea a cel puţin 1.305.039 de persoane în întreaga lume de când biroul OMS în China a anunţat apariţia bolii COVID-19, la sfârşitul lunii decembrie 2019, potrivit unui bilanţ stabilit de AFP. Peste 53.438.640 de cazuri de infectare au fost oficial diagnosticate de la declanşarea epidemiei, dintre care 34.324.500 sunt considerate vindecate.
17. - Comisia Europeană a aprobat un contract cu compania farmaceutică europeană CureVac, care prevede achiziţionarea iniţială a 225 de milioane de doze, plus o opţiune de a solicita până la 180 de milioane de doze suplimentare. Este al cincilea acord al UE de cumpărare în avans a unui vaccin împotriva coronavirusului.
18. - Ungaria a prelungit până la 8 februarie starea de urgenţă, instaurată pentru a lupta împotriva celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19.
- SUA au atins pragul de 250.000 de decese cauzate de COVID-19 de la începutul pandemiei, potrivit unui bilanţ difuzat de Universitatea Johns Hopkins.
19. - Pandemia de COVID-19 a dezvăluit deficienţe grave în sistemele de sănătate ale ţărilor europene, se arată într-un raport publicat de Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE).
- UNICEF a tras un semnal de alarmă în ce priveşte riscul de a avea o "generaţie pierdută" pe măsură ce pandemia se prelungeşte şi continuă să afecteze educaţia, alimentaţia şi sănătatea copiilor.
20. - Numărul cazurilor de coronavirus în India a depăşit nouă milioane, al doilea cel mai mare bilanţ naţional din lume după cel din Statele Unite, au anunţat autorităţile sanitare indiene.
23. - Ministrul german al sănătăţii, Jens Spahn, a anunţat semnarea unui contract pentru achiziţia a cel puţin cinci milioane de doze de vaccin de la compania farmaceutică IDT Bilogika, care a încheiat cu succes prima fază a unui studiu clinic pentru un potenţial vaccin vectorial împotriva COVID-19.
- Italia a depăşit pragul de 50.000 de decese asociate maladiei COVID-19, potrivit unui bilanţ al autorităţilor sanitare italiene. Din totalul victimelor, 15.000 au fost raportate după data de 1 septembrie.
26. - Coreea de Sud a raportat 583 de noi cazuri de COVID-19 în 24 de ore, cel mai ridicat nivel începând din luna martie.
27. - Germania, lovită de al doilea val al epidemiei de COVID-19, a atins pragul de un milion de persoane testate pozitiv la noul coronavirus.
29. - Rusia a înregistrat 2,27 milioane de cazuri de SARS-CoV-2 de la declanşarea pandemiei.


DECEMBRIE
2. - Marea Britanie a devenit prima ţară din lume care a aprobat spre utilizare vaccinul dezvoltat împotriva maladiei COVID-19 de compania americană Pfizer, în colaborare cu partenerul său german BioNTech.
- În Polonia, numărul de infectări cu noul coronavirus a depăşit un milion de cazuri, în contextul unui al doilea val epidemic.
3. - Iranul a depăşit pragul de un milion de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus.
4. - Guvernul bulgar a aprobat planul de vaccinare anti-COVID-19 gratuită şi voluntară a populaţiei, imunizarea urmând să înceapă cu medicii, asistentele medicale, dentiştii şi farmaciştii.
11. - Organizaţia Mondială a Sănătăţii a făcut apel la creşterea vigilenţei în timpul sărbătorilor de sfârşit de an, în contextul în care numărul de decese a crescut cu 60% în cursul ultimelor şase săptămâni.
- Compania farmaceutică AstraZeneca şi autorităţile din Rusia au anunţat că vor organiza, până la sfârşitul acestui an, un studiu clinic care va combina vaccinurile lor anti-COVID-19, AZD1222 şi Sputnik V.
- Cipru a intrat în cea de-a doua perioadă de izolare din acest an, cel puţin până la 31 decembrie, pentru a încerca să frâneze creşterea numărului de cazuri de COVID-19.
- Egiptul, cea mai populată ţară a lumii arabe, a primit un prim transport de doze din vaccinul împotriva noului coronavirus dezvoltat de compania chineză Sinopharm.
12. - Japonia a înregistrat pentru prima oară peste 3.000 de infecţii cu noul coronavirus.
13. - Peste 16 milioane de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus în SUA de la începutul pandemiei de COVID-19, au anunţat reprezentanţii Universităţii Johns Hopkins.
14. - O asistentă medicală din New York a devenit prima persoană care a primit vaccinul Pfizer/BioNTech împotriva COVID-19, în cadrul unei campanii de vaccinare masive.
- Singapore a anunţat că a aprobat vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de companiile Pfizer SUA şi BioNTech Germania, astfel încât primul lot de doze este aşteptat să sosească la sfârşitul anului.
- Guvernul lituanian a decis intrarea în lockdown la nivelul ţării începând din 16 decembrie şi până la 31 ianuarie.
16. - SUA au înregistrat un bilanţ foarte grav de peste 3.700 de morţi şi 250.000 de cazuri de COVID-19 într-o singură zi, un dublu record de la începutul pandemiei, potrivit datelor raportate de universitatea americană Johns Hopkins.
- Germania intenţionează să lanseze campania de vaccinare contra COVID-19 la 27 decembrie începând cu căminele de bătrâni, au făcut cunoscut autorităţile germane.
17. - Vaccinarea împotriva COVID-19 va începe în Uniunea Europeană în zilele de 27, 28 şi 29 decembrie, a anunţat preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.
18. - Guvernul Suediei a introdus cele mai dure măsuri pentru a stăvili un al doilea val al epidemiei de COVID-19, printre care recomandarea purtării măştii sanitare în transportul public şi închiderea locurilor de muncă publice neesenţiale.
- Pentru prima dată în 2020, peste 30.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în Germania într-un interval de 24 de ore, au anunţat reprezentanţii Institutului Robert Koch (RKI).
19. - O nouă tulpină de COVID-19 identificată în Marea Britanie se poate răspândi mai repede decât versiunea deja cunoscută şi se depun eforturi urgente pentru a se confirma că nu provoacă o rată de mortalitate mai ridicată, a declarat Chris Whitty, şeful serviciilor medicale din Anglia.
- Canada a depăşit pragul de 500.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, la două săptămâni după depăşirea pragului de 400.000 de cazuri, o accelerare a răspândirii pandemiei pe măsură ce se apropie sărbătorile de sfârşit de an.
20. - În Italia a fost confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpină de coronavirus descoperită în Marea Britanie.
- Israel a lansat campania de vaccinare masivă împotriva noului coronavirus, începând cu personalul sanitar din spitale şi cu preşedintele ţării, Reuven Rivlin, care a dorit să fie printre primii vaccinaţi pentru a genera încredere în rândul populaţiei.
23. - Un milion de americani au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19, a anunţat directorul principalei agenţii federale de sănătate publică din SUA.
25. - Numărul cazurilor globale de COVID-19 notificate oficial către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a ajuns la această dată, la 78,2 milioane, ceea ce înseamnă că, în acest an peste 1% din populaţia mondială s-a infectat cu SARS-CoV-2. În această zi, au fost comunicate OMS 655.000 de cazuri noi de infectare şi 11.600 de decese.

 

Foto: (c)MARTIN DIVISEK/ EPA

O asistentă medicală pregăteşte o doză din vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19 la Spitalul Militar Universitar din Praga, Republica Cehă, 27 decembrie 2020. Republica Cehă a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 în dimineaţa zilei de 27 decembrie 2020, odată cu mai multe state din UE. Aproximativ 12,5 milioane de doze de vaccin au fost expediate către ţările europene după ce Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a dat undă verde UE să înceapă vaccinările COVID-19 în zilele următoare folosind vaccinul dezvoltat împreună de compania americană Pfizer şi partenerul său german BioNTech27. - Vaccinarea anti-COVID-19 a demarat oficial în ţările Uniunii Europene. AGERPRES/(Documentare - Cerasela Bădiţă, Suzana Cristache Drăgan, Irina Andreea Cristea; editor: Marina Bădulescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

 

Citeşte şi:

 

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – [email protected].

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.