"Let's Do It, Romania" din nou la Mediaş

Primăria Mediaş, împreună cu unităţile de învăţământ din municipiul nostru participă şi în acest an la evenimentul naţional "Let's Do It, Romania", a cărui misiune constă în mobilizarea cetăţenilor, a autorităţilor publice, a societăţii civile, a companiilor private şi a mass media pentru curăţarea arealelor naturale din jurul localităţilor României.

În municipiul Mediaş, campania din acest an se va desfăşura în data de 24 septembrie, începând cu ora 9:00, cu plecare din Piaţa Corneliu Coposu nr. 3 (platoul din faţa primăriei) şi va consta într-o amplă acţiune de curăţenie şi toaletare a zonelor verzi şi de agrement ale oraşului, în scopul menţinerii unui mediu înconjurător cât mai curat.

La această activitate vor participa elevi ai şcolilor gimnaziale şi ai liceelor din municipiul Mediaş, însoţiţi de cadre didactice, dar şi membri ai diverselor ONG-uri şi instituţii publice din municipiul Mediaş, precum şi alte persoane interesate.

Zonele care vor face obiectul acţiunilor de ecologizare şi toaletare din acest an sunt: Hula Baznei, Heleşteu, Barajul Ighiş, Wevern, Izvorul Dorului, Greweln, Binder Bubi şi ieşirea spre localitatea Buzd, iar transportul tuturor participanţilor către aceste zone va fi asigurat gratuit, prin operatorul de transport SC Meditur SA.