Sute de persoane au semnat azi, la sediul Partidului Umanist Social Liberal, pentru Legea privind confiscarea averile ilegale

Membrii Biroului Executiv al Partidului Umanist Social Liberal s-au reunit vineri, 23 septembrie 2022, la Bucureşti, pentru a aproba mai multe hotărâri şi pentru a continua campania de semnături lansată la nivel naţional pentru susţinerea iniţiativei legislative privind "recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale".

Având în vedere succesul pe care această iniţiativă legislativă îl are, BEX-ul PUSL a decis extinderea campaniei de semnături în cât mai multe oraşe din ţară.

Astăzi, această acţiune a continuat la sediul Partidului Umanist Social Liberal din Bucureşti, unde sute de persoane s-au strâns şi au semnat iniţiativa legislativă care îşi propune să schimbe legislaţia cu privire la modul în care averile sunt dobândite fără a putea fi justificate. Mulţi tineri, vârstnici şi oameni care au muncit corect îşi doresc un viitor în România, îşi pun speranţele în această iniţiativă propusă de către Partidului Umanist Social Liberal şi au credinţa că vor fi traşi la răspundere cei care au strâns averi ilicite.

Tot în cadrul şedinţei BEX, a fost numit în structura de conducere a PUSL un nou membru de marcă, în persoana doamnei Simona Allice Man. Aceasta este un politician cu o vastă experienţă în administraţie, fiind, printre altele, secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi director general adjunct al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. De asemenea, Simona Man a avut în trecut şi funcţii de conducere importante în structuri de partid. În PUSL ea va ocupa funcţia de vicepreşedinte cu rol organizatoric.

Graţiela Gavrilescu, preşedintele Forului de Conducere Colegială al PUSL