Miercuri 28 septembrie, ora 18.30, are loc la Teatrul Naţional lansarea romanului "O seară la Rialto", de Alexander Hausvater, publicat la Editura Integral

Miercuri 28 septembrie, ora 18.30, va avea loc la Teatrul Naţional, în prezenţa autorului, lansarea romanului ,,O seară la Rialto", de Alexander Hausvater. Cartea a fost publicată la Editura Integral.

Prezintă: Lucian Romaşcanu, Mircea Rusu, Daniela Zeca-Buzura, Varujan Vosganian, Marius Bodochi şi Dan-Silviu Boerescu.

Noul roman dar şi celelalte cărţi semnate Alexander Hausvater pot fi comandate online de pe www.eIntegral.ro.

Intrarea la lansarea cărţii "O seară la Rialto" este LIBERĂ.

Seara va continua cu premiera spectacolului ,,Maşinăria" regizat de Alexander Hausvater, începând cu ora 19.30, în deschiderea stagiunii 2022-2023, la Teatrul Naţional Bucureşti.

Din distribuţie fac parte actorii: Ioan Andrei Ionescu, Natalia Călin / Oana Berbec, Florentina Ţilea/Medeea Marinescu, Tomi Cristin, Istvan Teglas / Petre Ancuţa, Monica Davidescu / Iuliana Moise, Fulvia Folosea, Silviu Biriş, Silviu Mircescu, Mihai Munteniţă, Daniel Burcea.

Musicalul oferă protagoniştilor prilejul de a se exprima în manieră muzicală, fiind nevoiţi să devină performeri şi să îmbine jocul cu muzica şi dansul. Coloana sonoră îmbină numeroase stiluri, de la piese corale la pop-rock, de la operă la muzica anilor 20', 30'.

Toate volumele semnate Alexander Hausvater pot fi comandate online, cu livrare rapidă atât în România cât şi peste hotare, de pe site-ul Editurii Integral - eIntegral.ro

Alexander Hausvater este unul dintre cei mai mari regizori contemporani, considerat un adevărat fenomen artistic. Născut în Bucureşti, a părăsit de mic România, stabilindu-se împreună cu părinţii săi în Israel. A studiat Teatru, Literatură şi Ştiinţe Politice. La Dublin a urmat cursuri de scriere dramatică, unde a şi debutat ca regizor, în anul 1971. În anii 70 la Monreal a fondat mai multe companii artistice şi a preluat conducerea mai multor Teatre, abţinând numeroase premii pentru cele peste 150 de spectacole regizate. A predat la multe universităţi de prestigiu din lume şi a realizat numeroase programe de teatru TV şi teatru radiofonic. După anul 1989 a fost invitat să monteze şi în România, unde a primit de asemenea numeroase premii prestigioase, printre care şi premiul UNITER pentru întreaga carieră.

Prezentă pe piaţa românească de carte încă din 1996, ca o editură-hobby, Integral s-a relansat ca un proiect editorial major în anul 2014. La ora actuală, portofoliul Integral include reviste şi cărţi în format e-book şi tipărit, distribuite national în toate reţelele de librării, presă şi magazine online de carte, inclusiv prin site-ul propriu www.eintegral.ro.

În ultimii opt ani, editura Integral a lansat două reviste (Fusion şi Almanah Junior) şi a publicat 1.000 de titluri de carte, incluzând bestseller-urile Marea Spovedanie a brokerului fugar de Cristian Sima, Phoenix (Vol. I. - Însă eu, o pasăre..., Vol. II - Giudecata Înţelepţilor) de Nicolae Covaci, Seriile de autor Alexander Hausvater şi Liviu Cangeopol, precum şi aproape 300 de titluri semnate de Dan-Silviu Boerescu.

Cele 50 de colecţii de carte lansate de Integral se adresează cititorilor de toate vârstele, începând de la preşcolari şi ajungând până la iubitorii de istorie şi literatură contemporană. Dintre cele 1.000 de titluri publicate, 95% sunt semnate de autori români, unele titluri find publicate şi în alte limbi. Mai bine de un sfert din producţia editurii Integral este disponibilă şi în limba engleză.

Editura Integral, fondată şi condusă de Costel Postolache, profesionist cu 30 de ani experienţă în industria editorială (Nemira, Wolters Kluwer, Corint, Media Pro), îl are ca Director Editorial pe Dan-Silviu Boerescu (Playboy, Tabu, ProTV Magazin, bucatarescu.ro), binecunoscut scriitor, jurnalist, creator de media şi vedetă de televiziune.

La sfârşitul anului 2017, Integral a fost desemnată la Gala Performanţei 2015, drept cea mai dinamică editură din România şi cel mai spectaculos new entry din industria editorială.