INFORMARE PUBLICĂ

Încep lucrările de reamenajare a spaţiilor exterioare la Şcoala Gimnazială Nr.17 "Ion Minulescu" şi la Şcoala Gimnazială Nr. 18 "Jean Bart"

Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban SRL, demarează astăzi lucrările de reabilitare a suprafeţelor exterioare ce aparţin Şcolii Gimnaziale Nr.17 "Ion Minulescu" din cartierul Km 5 şi Şcolii Gimnaziale Nr. 18 "Jean Bart" din cartierul Viile Noi.

"Investiţiile în infrastructura reţelei de unităţi şcolare sunt extrem de importante pentru dezvoltarea comunităţii locale. Era absolut necesar să realizăm aceste lucrări deoarece căile de acces în instituţiile de învăţământ şi terenurile de sport se prezentau într-o stare avansată de deteriorare. Copiii noştri au nevoie de spaţii adecvate desfăşurării unui învăţământ de calitate", a declarat viceprimarul municipiului Constanţa, Florin Cocargeanu.

Zonele de acces şi terenurile de sport vor fi reabilitate prin aşternerea unui nou covor asfaltic de tip BA8 destinat traficului pietonal. În etapă premergătoare asfaltării, se vor executa lucrări de decopertare a suprafeţelor.

Lucrările de reamenajare vor continua toată săptămâna.

Până se vor relua cursurile şcolare din toamnă, Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban SRL, va mai executa astfel de lucrări şi în alte unităţi de învăţământ din oraş.