CLUBUL ELEVILOR LIBERALI - DELEGAŢIE LA VIENA

În premieră pentru România, CLUBUL ELEVILOR LIBERALI este singura organizaţie politică de elevi care este chemată la Viena, pentru a lua parte la sedinţe şi a adera la EPU, EUROPEAN PUPILS UNION. Delegaţia României, formată din actualul Preşedinte CEL, Andrei Nederi, fostul preşedinte CEL, Antonio Chelba şi Mihai Cioban, pleacă în data de 12 august spre Viena, acolo unde va lua parte la mai multe activităţi alături de celelalte delegaţii precum Albania, Spania, Muntenegru, Austria, Germania şi Italia.

Pe lângă sedinţele organizate de conducere, s-au desfăşurat acţiuni în cadrul fundaţiei Kondra-Adenauer-Stiftung şi un tur al Casei Parlamentului European. Preşedintele CEL România, Andrei Nederi, a ţinut un discurs în faţa tuturor, mulţumind pentru oportunitatea oferită.

Clubul Elevilor Liberali este o organizaţie politică pentru elevi, cu un lung istoric, aparţinând de Partidul Naţional Liberal. Acesta are filiale în aproape toată ţara, alcătuită din oameni frumoşi, foarte muncitori, cu un potenţial mare şi cu un viitor strălucit.

Biroul de Presă CEL