Informare de presă cu privire la trenul IR 72

13 august 2022

CFR Călători informează că astăzi, 13 august a.c., pe fondul vremii nefavorabile din zona staţiei Armenis, pe locomotiva trenului IR72, Bucureşti Nord - Curtici s-au produs căderi de vegetaţie care au afectat aparatele de alimentare cu energie.

Conform procedurilor mecanicul a solicitat intervenţia personalului CFR SA pentru remediere, acesta intervenind cu drezina pantograf. CFR Călători a asigurat operativ locomotivă de ajutor. Trenul a înregistrat o întârziere de aproximativ 143 de minute, în prezent fiind în circulaţie.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile la:
- 0219521 - INFO CFR (trafic intern).
- numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE - https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
- în aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
- pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
- pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
- la personalul nostru din staţii.