Cei mai buni criminalişti din lume se reunesc într-o conferinţă internaţională coordonată de la Bucureşti

La data de 28 iunie, are loc, la Bucureşti, Conferinţa internaţională de criminalistica cu tema: "Criminalistica cibernetică - teorii şi practici", organizată de Asociaţia Criminaliştilor din România in parteneriat cu Institutul pentru Studii de Politică Cibernetică din Israel, Universitatea "Româno-Americană" Bucureşti, Universitatea "Titu Maiorescu" Bucureşti şi Agenţia Naţională de Presă AGERPRES.

Evenimentul se va desfăşura în sistem on-line.

La conferinţă şi-au anunţat participarea specialişti din ISRAEL, INTERPOL, EUROPOL, CEPOL, CROAŢIA, AUSTRIA, REPUBLICA MOLDOVA, cu înaltă recunoaştere profesională internaţională, care vor prezenta comunicări ştiinţifice cu privire la cele mai noi şi moderne metode şi tehnici de investigare in domeniul criminalisticii cibernetice.

Asociaţia Criminaliştilor din România a fost înfiinţată în anul 2002, cu scopul de a promova în rândul criminaliştilor, magistraţilor, poliţiştilor, avocaţilor şi a altor persoane interesate, opinii, metode, procedee specifice domeniilor drept şi criminalistică, precum şi mijloacele tehnico-ştiinţifice moderne, care să contribuie la perfecţionarea actului de justiţie, la prevenirea şi combaterea eficientă a criminalităţii.

Pentru mai multe detalii privind evenimentul şi portofoliile invitaţilor din străinătate vă invităm să accesaţi pagina Asociaţiei Criminaliştilor din România: www.asociatiacriminalistilor.ro.

PREŞEDINTELE ASOCIAŢIEI CRIMINALIŞTILOR DIN ROMÂNIA
Gl.bg.(r).prof.univ.dr. GHEORGHE POPA