AGENDA EVENIMENTELOR CULTURALE DIN SĂPTĂMÂNA 30 MAI - 4 IUNIE 2022

Luni, 30 mai
ora 17.00, Salonul Artelor
Asociaţia Artiştilor Plastici "Alexandru Şainelic" în colaborare cu Biblioteca Judeţeană "Petre Dulfu" Baia Mare organizează vernisajul expoziţiei de grup intitulate "Intersectări cromatice".
Expun artiştii plastici: Marcela Csorba, Neli Vass şi Dumitru Robaş. Expoziţia va putea fi vizionată în perioada 30 mai - 4 iunie 2022.

Marţi, 31 mai
ora 17.00, Sala de conferinţe
Asociaţia "Esperando" Baia Mare în colaborare cu Biblioteca Judeţeană "Petre Dulfu" organizează conferinţa cu titlul "Pranic healing - magia bucuriei".
Prezintă: lector Andrada Crăciun.

Miercuri, 1 iunie

În conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare, miercuri, 1 iunie 2022, biblioteca este închisă pentru public.

Vineri, 3 iunie
ora 17.00, Sala de conferinţe
Asociaţia "Anima Concordia" în colaborare cu Biblioteca Judeţeană "Petre Dulfu" organizează un eveniment caritabil: lansarea volumului de poezii intitulat "O stea pe cer...", apărut în anul 2022, la Editura Panda Print, Baia Mare, semnat de poeta Mariana Omota.

Duminică, 5 iunie
orele 13.00 - 17.00, Parcul Municipal "Regina Maria"

Serviciul Împrumut carte pentru copii şi tineret din cadrul Bibliotecii Judeţene "Petre Dulfu" în colaborare cu Asociaţia Studenţească AMiCUS Baia Mare organizează o serie de activităţi educative şi recreative în cadrul proiectului "Orăşelul copiilor". Coordonator proiect: Pelin Ştefan, Asociaţia Studenţească AMiCUS Baia Mare.