COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși 90...110 km/h, transport de zăpadă ce va determina scăderea vizibilității in Județul Suceava, Județul Neamţ; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala la altitudini de peste 1600 metri, intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 75...85 km/h in Județul Covasna; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului care la rafală vor atinge și depăși 90...100 km/h, transport de zăpadă care determină scăderea vizibilităţii in Județul Cluj; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala la altitudini de peste 1600 metri, intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 80...90 km/h in Județul Bacău, Județul Vrancea;

Joi, 25.11.2021, datorită cazurilor de îmbolnăvire COVID, încă 81 de elevi învaţă în sistem online.

Astăzi au fost raportaţi 4 elevi şi 2 cadre didactice confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Repartiţia celor 4 elevi confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2, pe cicluri de învăţământ, este următoarea:
- 2 elevi din ciclul primar (clasele Pregătitoare - IV): Şcoala Gimnazială Nr. 4 Sibiu, Şcoala Gimnazială Cristian;
- 1 elev din ciclul gimnazial (clasele V - VIII): Şcoala Gimnazială Nr. 4 Sibiu;
- 1 elev din ciclul liceal (clasele IX - XII): Liceul Tehnologic "Ilie Măcelariu" Miercurea Sibiului;

Cele 2 cadre didactice confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2 sunt încadrate la: Şcoala Gimnazială "Nicolae Iorga" Sibiu, Liceul Tehnologic de Construcţii şi Arhitectură "Carol I" Sibiu.

Menţionăm că 176 elevi (Şcoala Gimnazială "Nicolae Iorga" Sibiu, Şcoala Gimnazială Nr. 2 Sibiu, Colegiul Naţional "Octavian Goga" Sibiu, Colegiul Naţional Pedagogic "Andrei Şaguna" Sibiu, Liceul Teoretic "Gustav Gundisch" Cisnădie, Şcoala Gimnazială Şeica Mare) s-au întors astăzi la cursuri.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 25.11.2021 o puteţi vizualiza pe pagina ISJ Sibiu - www.isjsb.ro, secţiunea "Lista unităţilor şcolare şi a claselor cu activitate online".

Astfel, de la reînceperea semestrului I al anului şcolar 2021 - 2022 (08.11.2021), un număr de 42 cadre didactice şi 138 preşcolari şi elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Drept urmare joi, 25.11.2021, în judeţul Sibiu un număr de 2.485 preşcolari şi elevi (3,76%), din cei existenţi în unităţile de învăţământ, au desfăşurat orele în sistem online

Inspector Şcolar General,
prof. Monica Adriana MUNTEANU