COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși 90...110 km/h, transport de zăpadă ce va determina scăderea vizibilității in Județul Suceava, Județul Neamţ; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala la altitudini de peste 1600 metri, intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 75...85 km/h in Județul Covasna; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului care la rafală vor atinge și depăși 90...100 km/h, transport de zăpadă care determină scăderea vizibilităţii in Județul Cluj; COD GALBEN: 02-12-2021 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala la altitudini de peste 1600 metri, intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 80...90 km/h in Județul Bacău, Județul Vrancea;

Transport agabaritic pe ruta Sibiu - Giurgiu

25.11.2021

În perioada 25.11.2021 - 30.11.2021 se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul: RETRASIB SIBIU - CENTURA SIBIU - DN1 - VEŞTEM - DN7 - CENTURA CĂLIMĂNEŞTI - DN7 - RÂMNICU VÂLCEA - DN64 - IONEŞTI - DN64 - GĂNEASA - DN65 - PITEŞTI - DN65B - A1 - CENTURA BUCUREŞTI - DN5 - GIURGIU POD PTF

Vehiculul transportă un transformator.

Lăţimea maximă a vehiculului este 3,5 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR SA