COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze în general de 55 - 65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55...65 km/h și trecător 70-75 km/h in Județul Sibiu;

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut sâmbătă, 23 octombrie 2021, o convorbire telefonică cu prim-ministrul desemnat, Nicolae Ciucă.

În cadrul discuţiei, preşedintele Marcel Ciolacu a subliniat că prioritatea absolută a oricărui Guvern trebuie să fie gestionarea eficientă a pandemiei, astfel că i-a solicitat premierului desemnat un plan concret de măsuri pe termen scurt pentru reducerea infectărilor şi a deceselor cauzate de COVID-19.

De asemenea, preşedintele PSD i-a transmis prim-ministrului desemnat că aşteaptă programul de guvernare până în februarie 2022, dar şi măsurile pentru stoparea declinului economic. În acest sens, preşedintele Marcel Ciolacu i-a cerut premierului desemnat să includă în programul de guvernare cele 10 măsuri urgente propuse de PSD în domeniul sanitar, economic şi social.

O discuţie mai aprofundată pe marginea programului de guvernare, a planului sanitar şi a măsurilor economice urmează să aibă loc în cadrul unei întâlniri care va fi stabilită în zilele următoare.

Biroul de presă al PSD