COD GALBEN: 17-10-2021 ora 23 Intre 23:30 si 06:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 100 m in Județul Harghita, Județul Sibiu;

Până astăzi, 14 octombrie, în judeţul Mureş au fost confirmate 28.737 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Faţă de ziua precedentă, au fost înregistrate 345 de cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, 19 persoane au fost reconfirmate pozitiv în judeţul Mureş.

Potrivit informaţiilor DSP Mureş, 239 persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în judeţul Mureş.

Până la această dată, 27.397 de persoane s-au vindecat în judeţul Mureş (DSP Mureş transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul judeţului Mureş şi numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu şi declarate vindecate conform legislaţiei în vigoare). În plus faţă de acestea, 2.347 persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 858 persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 18 persoane sunt internate cu suspiciune de infecţie cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureş.

Până acum, 1031 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat în spitalele din judeţul Mureş, potrivit datelor DSP Mureş.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 174 teste RT-PCR şi 1288 de teste rapide antigenice.

În judeţul Mureş, 1566 persoane confirmate cu infecţie cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1055 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Cancelaria Prefectului
Instituţia Prefectului - Judeţul Mureş