COD GALBEN: 17-10-2021 ora 23 Intre 23:30 si 06:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 100 m in Județul Harghita, Județul Sibiu;

Suspendarea temporară a activităţilor de audienţe, relaţii cu publicul, registratură generală şi apostilare

Instituţia Prefectului - Judeţul Arad informează că în contextul situaţiei epidemiologice existente, până la data de 09 noiembrie 2021 se suspendă activitatea de audienţe, relaţii cu publicul, registratură generală şi apostilare a actelor oficiale.

Activitatea de primire în audienţă se va desfăşura numai în cazuri cu un caracter deosebit, raportat la situaţia prezentată de către solicitant, cu respectarea prevederilor OMAI nr. 33/2020.

Cetăţenii şi instituţiile publice se pot adresa Instituţiei Prefectului- Judeţul Arad prin alte mijloace de comunicare decât prezentarea la sediul instituţiei, respectiv prin e-mail ( pja@prefecturaarad.ro), fax (0257-280121 sau 0257-253877) sau poştă (Instituţia Prefectului - Judeţul Arad, Municipiul Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75, Judeţul Arad).

Persoanele fizice care doresc apostilarea actelor oficiale vor depune documentele doar prin corespondenţă cu îndeplinirea condiţiilor prevăzute la art. 8 din Instrucţiunile M.A.I. nr. 82/2020 privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de eliberare a apostilei pentru actele oficiale:

Solicitanţii pot depune documentele şi prin corespondenţă, dacă sunt îndeplinite următoarele condiţii:

a. Actul pentru care se solicită eliberarea apostilei este însoţit de documentele prevăzute la art. 6 şi 7;

b. Documentele sunt transmite printr-un serviciu de curierat rapid, cu confirmare de primire;

c. Contravaloarea cheltuielilor ocazionate de transmiterea actului şi a apostilei către solicitant sunt suportate de către acesta.

Biroul de presă
14.10.2021