COD GALBEN: 17-10-2021 ora 23 Intre 23:30 si 06:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 100 m in Județul Harghita, Județul Sibiu;

Au fost avizate Proiectul Tehnic şi Detaliile de Execuţie pentru proiectarea şi execuţia sectoarelor 1 şi 2 ale lotului 3 din Autostrada de Centura Bucureşti Sud

Miercuri, 13.10.2021, în cadrul CTE - CNAIR SA au fost avizate Proiectul Tehnic şi Detaliile de Execuţie, urmând a fi emis Ordinul de Începere a Lucrărilor pentru contractul "Proiectare şi Execuţie Autostrada de Centura Bucureşti Sud, LOTUL 3, Sector 1, km 85+300 - km 100- 765, aferent Centura Sud şi Sector 2, km 0+000- km 2+500, aferent Centura Nord".

Antreprenorul General este ASOCIEREA AKTOR S.A. - EUROCONSTRUCT TRADING '98 SRL.

Valoarea totală a contractului este 853,422,022.52 lei fără TVA.

Sursa de finanţare: Fondul de Coeziune, prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 -2020 şi Guvernul României.

CNAIR SA