BULETIN DE PRESĂ - Judeţul Mureş

14 SEPTEMBRIE 2021, Până astăzi, 14 septembrie, în judeţul Mureş au fost confirmate 24.488 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Faţă de ziua precedentă, au fost înregistrate 23 de cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, şapte persoane au fost reconfirmate pozitiv în judeţul Mureş.

Potrivit informaţiilor DSP Mureş, 74 persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în judeţul Mureş.

Până la această dată, 23.190 de persoane s-au vindecat în judeţul Mureş (DSP Mureş transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul judeţului Mureş şi numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu şi declarate vindicate conform legislaţiei în vigoare). În plus faţă de acestea, 2.230 persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 819 persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 17 persoane sunt internate cu suspiciune de infecţie cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureş.

Până acum, 950 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat în spitalele din judeţul Mureş, potrivit datelor DSP Mureş.

În judeţul Mureş, 154 persoane confirmate cu infecţie cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 582 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Cancelaria Prefectului
Instituţia Prefectului - Judeţul Mureş