CNAIR a desemnat câştigătorul contractului "Completare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru Autostrada Braşov - Făgăraş"

Luni, 02.08.2021, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect Completare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru Autostrada Braşov - Făgăraş. Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea SEARCH CORPORATION SRL (Lider de Asociere) - PROTELCO SA - LIKE CONSULTING SRL - MEGAMUHENDISLIK MUSAVIRLIK A.S. (MEGA ENGIEERING CONSUTING) cu preţul de 18.174.952,71 Lei fără TVA.

Durata contractului va fi de 22 luni pentru Studiul de Fezabilitate şi 3 luni pentru Proiectul Tehnic.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi, respectiv, după soluţionarea tuturor contestaţilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

CNAIR SA