COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 31 iulie se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 31 iulie, ora 13:00 – 31 iulie, ora 23:00 se va semnala vijelii puternice, grindină, averse torențiale COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 1 august se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, grindină, averse torențiale ce vor acumula peste 35...40 l/mp. in Județul Vrancea;

Primarul Sectorului 1 va verifica modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest pentru serviciile de salubrizare din 2011 şi până în prezent

Primarul Sectorului 1 a fost împuternicit de către Consiliul Local al Sectorului 1, în şedinţa din data de 24 iunie 2021, să verifice modul de stabilire a tarifelor pentru activităţile specifice serviciului de salubrizare pentru perioada 2011-2021. Potrivit proiectului de hotărâre, această activitate se va realiza prin luarea în calcul numai a costurilor necesare şi utile prestării serviciului public de salubrizare pe raza teritorială a Sectorului 1 de către Compania Romprest Service SA conform prevederilor Legii nr. 101/2006 a serviciului de salubrizare a localităţilor.

"După o muncă de 8 luni de zile, am reuşit să-i conving pe consilierii locali de necesitatea unui control strict asupra modului în care Romprest a tarifat, de-a lungul timpului, serviciile de salubrizare de pe raza Sectorului 1. Am introdus acest proiect de hotărâre de mai multe ori pe ordinea de zi şi, într-un final, astăzi, a fost votat. Din respect pentru banul public şi pentru comunitatea locală, trebuie să plătim preţul corect pentru serviciile pe care le prestează operatorul de salubrizare. Bătaia de joc în ceea ce priveşte cheltuirea banului public trebuie să ia sfârşit", a declarat, în cadrul şedinţei Consiliului Local al Sectorului 1, primarul Clotilde Armand.