COD PORTOCALIU: 16-06-2021 ora 10 Intre 16 iunie, ora 10:00 – 16 iunie, ora 23:00 se va semnala ploi însemnate cantitativ, instabilitate atmosferică temporar accentuată, intensificări ale vântului COD GALBEN: 16-06-2021 ora 10 Intre 16 iunie, ora 23:00 – 17 iunie, ora 10:00 se va semnala ploi însemnate cantitativ

Buletin informativ

La datorie

Pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş sunt la datorie şi în acest sfârşit de săptămână cu ocazia desfăşurării următoarelor evenimente:

Vineri, sâmbătă şi duminică, în parcarea centrului comercial Value Center şi în Piaţa Libertăţii din Baia Mare şi se desfăşoară maratonul de vaccinare împotriva COVID-19.

Sâmbătă, începând cu orele 06:00, în Piaţa Păcii din Baia Mare vor avea loc manifestări religioase organizate de către Parohia Romano-Catolică cu ocazia sărbătoririi "Hramului Sfântului Anton", iar începând cu orele 12:00, jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea publică pe timpul desfăşurării meciului de rugby dintre echipele C.S.M. Ştiinţa Baia Mare şi C.S.A. Steaua Bucureşti care va avea loc pe stadionul ,,Arena Zimbrilor" din Baia Mare.

De asemenea, vor fi intensificate misiunile de menţinere a ordinii publice pe traseele montane şi în staţiunile turistice, pentru prevenirea oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică şi pentru salvarea şi evacuarea celor aflaţi în dificultate.

Desfăşurarea în condiţii de normalitate a evenimentelor din aceast sfârşit de săptămână este una dintre priorităţile noastre şi vă recomandăm să respectaţi indicaţiile forţelor de ordine iar în caz de urgenţă, apelaţi numărul unic 112 sau adresaţi-vă cu încredere celei mai apropiate patrule de jandarmi.

Maior, Radu Vasile Nicolae
Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş