COD PORTOCALIU: 13-06-2021 ora 10 Intre 1 se va semnala 13 iunie, ora 10:00 – 13 iunie, ora 23:00 Fenomene vizate COD ROSU: 13-06-2021 ora 18 Intre 18:20 si 19:10 se va semnala vijelie puternică, cu rafale de peste 80...90 km/h, grindină de medii dimensiuni, frecvente descărcări electrice, averse torențiale ce vor depăși 35..40 l/mp in Județul Prahova, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa; COD PORTOCALIU: 13-06-2021 ora 18 Intre 18:10 si 19:10 se va semnala averse torenţiale ce vor depăși 35...40 l/mp, grindină de medii dimensiuni, vijelie, frecvente descărcări electrice in Județul Prahova, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 13-06-2021 ora 17 Intre 17:00 si 20:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului, care la rafală vor atinge și depăși 55...70 km/h in Județul Mureş, Județul Sibiu;

Comunicat de presă privind subvenţiile acordate partidelor politice în luna iunie 2021

Autoritatea Electorală Permanentă informează că valoarea subvenţiilor virate de AEP în contul fiecărui partid politic în luna iunie 2021, în urma aplicării prevederilor Legii nr. 334/2006 privind finanţarea partidelor politice şi a campaniilor electorale, ale Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 10/2016 şi a înregistrării fuziunii prin absorbţie a Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate de către Partidul "Uniunea Salvaţi România" în Registrul Partidelor Politice şi a radierii Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate din Registrul Partidelor Politice, conform sentinţei civile 80/DEC/P/30.10.2020, pronunţată de Tribunalul Bucureşti -Secţia a III-a Civilă, definitivă prin decizia civilă nr. 653A pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti-Secţia a IV-A Civilă în 16.04.2021 şi a prevederilor art.38 alin.(1) din Legea 14/2003-Legea partidelor politice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare (lei) este următoarea:

1. PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - 5.273.081,64

2. PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL - 4.470.245,51