COD PORTOCALIU: 19-06-2021 ora 10 Intre 19 iunie, ora 23:00 – 20 iunie, ora 23:00Fenomene vizate: se va semnala 19 iunie, ora 23:00 – 20 iunie, ora 23:00Fenomene vizate COD PORTOCALIU: 20-06-2021 Intre 05:00 si 06:00 se va semnala averse torențiale ce vor depăși 30...40 l/mp, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. in Județul Galaţi;

Noul website al Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu, realizat în colaborare cu ROPARDO

Pe parcursul ultimelor luni, Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu a derulat o frumoasă colaborare cu ROPARDO S.R.L. în vederea realizării unei interfeţe digitale moderne, care oferă publicului interesat de servicii de bibliotecă o experienţă de navigare online mai prietenoasă. Lansat de curând, noul website răspunde nevoilor utilizatorilor, permiţând accesarea meniurilor şi secţiunilor într-un mod facil şi intuitiv. Site-ul oferă sincronizare pe orice tip de dispozitiv conectat la Internet: desktop, laptop, tabletă, smartphone.

"Colaborarea cu echipa de la ROPARDO a însemnat o etapă nouă în strategia de comunicare şi promovare a Bibliotecii ASTRA. Informaţia de pe site-ul precedent, dar şi informaţii noi au fost reunite într-un format versatil şi accesibil, cu un concept grafic atrăgător, potrivit exigenţelor actuale în ceea ce priveşte modul de organizare, prezentare şi transmitere a acestora către publicul interesat. Comunicarea serviciilor bibliotecii este fundamentală în economia întregii noastre activităţi, iar faptul că avem o interfaţă nouă va îmbunătăţi accesul utilizatorilor la colecţiile, proiectele, activităţile şi evenimentele organizate în instituţia noastră", subliniază Silviu Borş, manager al Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu.

Membrii echipei ROPARDO S.R.L. au adus soluţii creative în ceea ce priveşte organizarea materialelor incluse pe website, venind în întâmpinarea aşteptărilor pe care utilizatorii le au de la acest produs. Astfel, biblioteca beneficiază de o transformare a spaţiului de comunicare virtuală, recreat şi adaptat la coordonatele impuse de mediul digital.

"Competenţa şi performanţa sunt valori care animă activitatea companiei ROPARDO, iar colaborarea cu Biblioteca ASTRA Sibiu este, în mod cert, o reuşită. În proiectul de modernizare a prezenţei online a bibliotecii, echipa ROPARDO a contribuit cu know-how şi experienţă tehnică pentru a oferi website-ului un aspect fresh, nou şi intuitiv. Am simplificat structura acestuia, oferind un loc în care informaţiile şi resursele sunt uşor de localizat şi accesat, cele mai noi şi populare secţiuni fiind afişate chiar pe prima pagină. Biblioteca ASTRA este o resursă imensă şi valoroasă pentru toţi cei care îi trec pragul, iar acum este echipată să susţină şi comunitatea online.

ROPARDO este un participant activ în sprijinirea comunităţii din care face parte, astfel că am fost onoraţi să contribuim în acest proiect şi să susţinem eforturile bibliotecii de a fi mai aproape de utilizatori", precizează Claudiu Zgripcea, Director Tehnologic ROPARDO.

Publicul este invitat să acceseze website-ul Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu pentru a se informa cu privire la documentele aflate în Catalogul online, pentru a lectura cărţi electronice pe platforma Cloud Library, pentru a parcurge materialele publicate pe Blog şi, nu în ultimul rând, pentru a fi la curent cu toate noutăţile şi evenimentele bibliotecii.

***

Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu desfăşoară toate activităţile cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu.