COD PORTOCALIU: 19-06-2021 ora 10 Intre 19 iunie, ora 23:00 – 20 iunie, ora 23:00Fenomene vizate: se va semnala 19 iunie, ora 23:00 – 20 iunie, ora 23:00Fenomene vizate COD PORTOCALIU: 20-06-2021 Intre 05:00 si 06:00 se va semnala averse torențiale ce vor depăși 30...40 l/mp, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. in Județul Galaţi;

Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România are o nouă conducere

În cursul lunii aprilie a acestui an, au avut loc alegerile generale şi locale pentru stabilirea conducerii Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România - ANBPR. Atât organismul central, cât şi filialele din teritoriu au organizat alegeri pentru desemnarea unor noi preşedinţi, vicepreşedinţi, secretari şi membri.

În urma centralizării voturilor, structura de conducere a ANBPR pentru următorii patru ani va fi asigurată de: Dragoş-Adrian Neagu - Preşedinte, Manager al Bibliotecii Judeţene "Panait Istrati" Brăila, Maria-Cristina Firu - Prim-vicepreşedinte; Manager al Bibliotecii Judeţene "I. G.Bibicescu" Mehedinţi; Crina Ifrim - Vicepreşedinte, Manager al Biblioteci Judeţene "Costache Sturdza" Bacău; Silviu Borş - Vicepreşedinte, Manager al Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu; Sorina Stanca - Secretar, Manager al Bibliotecii Judeţene "Octavian Goga" Cluj, alături de alţi membri aleşi prin voturile exprimate în cadrul evenimentului. Informaţii privind componenţa completă a Biroului Executiv şi a Consiliului de Conducere sunt disponibile la adresa: https://anbpr.org.ro/index.php/alegeri-generale-anbpr-2021/.

În ceea ce priveşte Filiala Sibiu a ANBPR, membrii echipei de conducere sunt: Silviu Borş - Preşedinte, Irina Racoviţan - Vicepreşedinte, Mihaela Dobrescu - Vicepreşedinte şi Carol Szatmari - Secretar.

***

Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) este o organizaţie profesională ce are drept scop asocierea pe plan naţional a persoanelor fizice şi juridice care prin profesie, atribuţii şi preocupări sunt implicate sau susţin profesia de bibliotecar, dezvoltarea biblioteconomiei şi a ştiinţelor informării şi documentării.