Campionatul de improvizaţie, din nou la Sala Mare

Spectacolul la care dumneavoastră, publicul, sunteţi mereu campionii, vă aşteaptă la o nouă reprezentaţie. Campionatul de improvizaţie vă provoacă imaginaţia, vă provoacă să vă implicaţi şi vă provoacă... hohote de râs.

Din echipa spectacolului creat de Vlad Massaci fac parte actorii Mihai Crăciun, Rareş Budileanu, Csaba Ciugulitu, Costin Gavază, Ion Vântu, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Alexandru-Andrei Chiran, Ale Ţifrea şi Loredana Dascălu şi, la clape, indispensabilul acompaniator Zeno Apostolache Kiss. Spectacolul ia naştere sub semnul momentului, la indicaţiile dumneavoastră, astfel încât fiecare reprezentaţie este unică şi irepetabilă. Singurele constante sunt tipurile de exerciţii, inspiraţia de moment şi râsetele torenţiale.

Vă aşteptăm marţi, 11 mai, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu-Mureş, la spectacolul care e mereu altfel, dar întotdeauna inventiv şi amuzant.

Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul www.biletmaster.ro. Biletele în format fizic vor putea fi cumpărate la Casieria de la Sala Mare a Teatrului, de luni până vineri, între orele 10.00 - 18.00.

Biletele vor putea fi achiziţionate şi începând cu o oră înaintea reprezentaţiilor, la faţa locului.