ANTONIO CHELBA ESTE MARAMUREŞEANUL CARE VA COORDONA CLUBUL ELEVILOR LIBERALI LA NIVEL NAŢIONAL

În cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional al Partidului Naţional Liberal a fost votată numirea lui Antonio Chelba, preşedintele CEL Maramureş, pe postul de preşedinte interimar al Clubului Elevilor Liberali, după ce Sebastian Poiana, a decis ca după doi ani de mandat să facă loc generaţiei noi la conducerea naţională.

Antonio Chelba, preşedinte CEL Maramureş şi preşedinte interimar al Clubului Elevilor Liberali: "Mă bucur să fac parte dintr-o echipă de elevi harnici şi ambiţioşi, dornici de schimbare şi care vor să se implice activ în dezvoltarea României. Noi, reprezentanţi ai Clubului Elevilor Liberali, trebuie să fim un sprijin pentru toţi elevii care întâmpină probleme în mediul şcolar, dar şi un exemplu pozitiv pentru aceştia.

Avem nevoie de proiecte concrete, care să aibă un impact major asupra sistemului educaţional din România, pentru ca tinerii cu perspectivă şi care pot să aducă plusvaloare ţării noastre să nu mai plece peste hotare, după finalizarea studiilor, pentru a găsi locuri de muncă mai bine plătite şi un trai mai bun."

Echipa PNL Maramureş îi urează mult succes noului preşedinte al Clubului Elevilor Liberali!

Biroul de presă
PNL Maramureş