"Dinte pentru dinte", regia Cristi Juncu: deliciu pentru spectatori, în live streaming

Doi băieţi se bat în curtea şcolii, iar unul îi rupe celuilalt doi dinţi cu un băţ. Acţiunea se mută repede într-un apartament la uşa căruia sună părinţii "agresorului" pentru a clarifica situaţia cu cei ai "victimei". Aceştia nu doar că le răspund, dar îi şi invită înăuntru. Ce urmează de aici, puteţi descoperi în spectacolul "Dinte pentru dinte" după "Zeul măcelului" de Yasmina Reza, în regia lui Cristi Juncu, beneficiind de scenografia lui Cosmin Ardeleanu.

Din distribuţie fac parte actorii Companiei "Liviu Rebreanu" a Teatrului Naţional Târgu-Mureş: Nicu Mihoc, Elena Purea şi Roxana Marian, invitat special fiind Vlad Zamfirescu, actor al Teatrului Bulandra din Bucureşti.

"Cvartetul de interpreţi funcţionează fără cusur. Vlad Zamfirescu, şi el pasionat de scrisul Yasminei Reza, nu e deloc un intrus, a făcut urgent echipă cu cei doi experimentaţi colegi târgumureşeni - Elena Purea şi Nicu Mihoc, iar Roxana Marian pe care o văd pentru prima oară într-un rol consistent e, la rându-i, fără cusur. Cum e întreg spectacolul, de altfel." (Mircea Morariu - Adevărul)

Reprezentaţia va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, ora 19.00, la Sala Mare şi va fi transmisă în format live streaming.

Biletele pot fi achiziţionate de pe www.teatrunational.biletmaster.ro pe tot parcursul reprezentaţiei. Imediat după efectuarea tranzacţiei veţi primi un link de acces pe email. Link-ul poate fi accesat o singură dată şi este valabil până la finalul reprezentaţiei.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 12 ani.

P.R. Marketing